radionica u poduzetničkom inkubatoru poreč

Kako iskoristiti Instagram za rast poslovanja

0
Ilustracija (Foto: Pixabay)
Ilustracija (Foto: Pixabay)

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u četvrtak, 07.ožujka s početkom u 18:30 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“. 
Organizatori pozivaju poduzetnike da se odazoveu predavanju koje će ih voditi kroz svijet Instagrama i otkriti ključne strategije za uspješnu promociju i rast poslovanja.

Uz sve brže promjene u digitalnom svijetu, Instagram postaje neizostavan alat kada se radi o promociji poslovanja.
Sudionici mogu očekivati savjete i trikove za izgradnju snažnog Instagram profila te doznati kako stvarati privlačan sadržaj koji će angažirati ciljanu publiku. Također će se informirati o strategiji za povećanje vidljivosti i privlačenje novih klijenata.

Predavanje će pružiti praktične savjete o efikasnom korištenju Instagrama da bi se izgradio prepoznatljiv brend i ostvario rast u poslovanju.

"Bilo da ste tek započeli ili već imate svoje mjesto na tržištu, ove će vam smjernice pomoći iskoristiti prednosti ove popularne društvene mreže. Predavanje vodi Valentina Babić, vlasnica obrta za digitalni marketing i kreiranje sadržaja VB Creative te Canva edukatorica", stoji u pozivu. Broj sudionika je ograničen pa je obvezna prijava na e-mail adresu gospodarstvo@porec.hr, najkasnije do utorka, 5. ožujka. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa