Htjeli mu uzeti novac: Trojica Rumunja u Puli napali Vodnjanca

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnove sumnje da su 39-godišnji, 34-godišnji i 19-godišnji državljanin Rumunjske počinili kazneno djelo razbojništva.

Trojicu muškaraca sumnjiči se da su 5. kolovoza oko 4.30 sati, u Valerijinom parku u Puli, fizički napali 28-godišnjaka iz Vodnjana. Naime, 28-godišnjak je nakratko izašao iz obližnjeg ugostiteljskog objekta te je u ruci držao novac.

To su primijetila trojica muškaraca, koji su mu prišli i počeli ga udarati rukama i nogama, tražeći od njega da im preda novac. Vodnjanac im se uspio otrgnuti, no trojica državljana Rumunjske krenuli su za njim. Budući je 28-godišnjak shvatio da im neće moći pobjeći, bacio je više tisuća kuna na tlo, no tada ga je jedan od osumnjičenih sustigao, oborio na zemlju te su ga sva trojica državljana Rumunjske nastavila udarati.

Daljnji napad na 28-godišnjeg Vodnjanca spriječili su policajci, koji su osumnjičene priveli u policijsku postaju, a po završetku kriminalističkog istraživanja i predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske 5. kolovoza u večernjim satima, izvijestila je istarska policija.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GLAVNA SESTRA - VIŠA MEDICINSKA SESTRA/ VIŠI MEDICINSKI BRAT

Do: 11.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 12.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 12.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 14.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA