PREDSTAVLJEN NOVI TRENER ISTRE 1961

Saša Bjelanović: 'Osim razvoja igrača, moramo misliti i na rezultat'

0
Paolo Tramezzani i Saša Bjelanović (FOTO: NK Istra 1961)
Paolo Tramezzani i Saša Bjelanović (FOTO: NK Istra 1961)

Iako je već odradio dva trening pred prvenstveni susret koji ga sa svojim nogometašima očekuje sutra, novi Istrin trener Paolo Tramezzani predstavljen je javnosti na konferenciji za novinare. 

- Mislim da gospodina Tramezzanija ne treba previše predstavljati, ipak je to trener koji iza sebe ima bogato iskustvo. U ovoj sezoni zajedno s ulaganjem u kvalitetnu infrastrukturu te razvitkom i vrednovanjem naših mladih igrača, što su naši prioriteti, moramo misliti i na rezultat. Želimo da se dolaskom novog trenera  probudi kod igrača nova energija i snaga, te potpuni potencijal koji još nije prikazan. Pred nama je 15 utakmica, sigurni smo da novi trener i njegove zamisli mogu doprinijeti tome da ova sezona ode u boljem smjeru. Siguran sam da ova momčad ima potencijal, samo joj treba vratiti vjeru u kvalitetu, poručuje sportski direktor Saša Bjelanović.

Kao što je to i uobičajeno prilikom prvog razgovora s novinarima, novi trener ‘zeleno-žutih’ biranim je riječima govorio o novoj sredini i ambicijama. 

- Veoma sam sretan što sam ovdje u Istri, vraćam se u zemlju u kojoj smo se moja obitelj i ja lijepo snašli. Sretan sam što sam dobio priliku raditi u jednom klubu u kojem se vjeruje u rad i gdje mogu raditi s mladim igračima. Moj zadatak je ovdje prenijeti svoje znanje i iskustvo s velikim entuzijazmom, energijom i strasti. Stigao sam prije tri dana, ali prvi dojam je jako dobar, osjećam se kao kod kuće. Najbitnije mi je da zajedno vjerujemo u sebe, rastemo kao ekipa, uvjeren sam kako zajedno možemo napraviti jako dobar posao do kraja ove sezone, rekao je Tramezzani.

O sutrašnjem susretu, kada Puljane na stadionu Aldo Drosina očekuje prvenstveni susret s Osijekom nije se puno govorilo o rezultatu i očekivanjima, već se novi trener osvrnuo na stvari koje očekuje od svojih novih pulena.

Momčad koju sam zatekao je jako kvalitetna ekipa, kompetitivna, imaju dobar duh i imaju želju. Pred nama je 15 utakmica, a to nije malo – cilj nam je uzeti što je više moguće bodova, jer vjerujem da ova momčad zaslužuje višu poziciju i da može bolje. Sutra želim da pokažemo hrabrost na terenu, poručio je novi glavni trener momčadi Paolo Tramezzani. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa