Vodnjansko ljeto traje i dalje: Ovog tjedna bogat program

0
Vodnjan će ovog vikenda ponuditi svojim posjetiteljima programe za sve uzraste
Vodnjan će ovog vikenda ponuditi svojim posjetiteljima programe za sve uzraste

Vodnjansko ljeto i dalje traje te donosi programsko osvježenje u Istru za sve posjetitelje željne kulturnih, sportskih, zabavnih, gastronomskih te ostalih programa. Tako se možete razveseliti na Plesnoj večeri u Peroju u četvrtak, 1. kolovoza s početkom u 20 sati. Za ritmične zabavne note pobrinut će se grupa Anelidi.

Vodnjan će ovog vikenda ponuditi svojim posjetiteljima programe za sve uzraste. U petak, 2. kolovoza možete pogledati kazališnu predstavu Oštarica Mirandolina u produkciji Istarskog narodnog kazališta iz Pule. Predstava će se održati u vodnjanskoj Rotondi s početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan.

B-urban meeting je manifestacija koju organizira Društvo Naša djeca Vodnjan i Savjet mladih grada Vodnjana uz podršku Grada Vodnjana. Program će se održati tijekom cijelog dana kod Osnovne škole Vodnjan. Bit će tu međunarodnog natjecanja u break danceu, prezentacije izrade grafitta, a možete sudjelovati na break dance i photo radionicama. Sve će biti zaokruženo završnim partijem. Ulaz je besplatan kao i mogućnost kampiranja.

Posebna sportska poslastica bit će prvi Sportski dan u Vodnjanu koji će se održati u nedjelju, 4. kolovoza, na vanjskim terenima OŠ Vodnjan s početkom u 18 sati. Manifestaciju organiziraju mladi sportaši i Matija Lukić iz Vodnjana, a održava se pod pokroviteljstvom Grada Vodnjana i Sportskog saveza Grada Vodnjana. Program će započeti turnirom u košarci (3na3), zatim se nastavlja s malim nogometom, odbojkom na travi i tenisu (pojedinačno i parovi). Kotizacija po prijavljenoj ekipi za sve sportove iznosi 100 kuna, a ukupan prihod predstavlja nagradni fond koji osvaja pobjednička ekipa. U kotizaciji je uključen i obrok. Prijaviti se možete na broj  0912525840 ili na dan turnira organizatoru, najkasnije do 17 sati. Nakon sportskog dana, u 22 sata slijedi zabavni glazbeni program uz grupu Soundcheck Regaz, Radio Aktiv i za kraj nastup DJ-a do kasnih noćnih sati.

I Galižana diše u sportskom duhu. Naime, subotu, 3. kolovoza, održat će se Memorijalni malonogometni turnir „Patrik“. Posjet Galižani možete ponoviti i u nedjelju i guštati autohtona jela na „8. Degustaciji tipičnih jela galižanske kuhinje“ koja počinje u 20 sati. Gastro događaj organizira Zajednica Talijana Galižane. Za zabavu tijekom ljetne noći pobrinut će se Trio Val.

Tijekom cijelog nadolazećeg vikenda održat će se u Vodnjanu radionice vitraja u organizaciji Udruge Artstudio. Radionice će se održati na Grisi, dok će se likovne radionice za djecu održati u nedjelju gradskom parku od 10 do 12 sati.

Bit će to i produljeni vikend program na Vodnjanštini. Naime, u Peroju ćete moći pogledati predstavu „Rent-a luftmadrac“ u izvedbi Ri Teatra iz Rijeke s početkom u 21 sat na glavnom trgu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa