SDP Vodnjan:

'Nezavisna lista Edi Pastrovicchio više ne postoji'

21.01.2024 - 09:15
Gradonačelnik Edi Pastrovicchio
Gradonačelnik Edi Pastrovicchio

"Nezavisna lista Edi Pastrovicchio koja je izašla na izbore u svibnju 2021. godine prestala je postojati niti dvije i pol godine kasnije odlukom nositelja liste da se učlani u novoosnovanu stranku Republika", ističu jutros iz vodnjanskog SDP-a.

"Prelaskom gradonačelnika Pastrovicchia u navedenu političku stranku izgubio se smisao postojanja nezavisne liste.

 

Nakon svih događanja gradski vijećnici Sandra Franjul Daniele Manzin te vijećnik čiji je mandat u mirovanju, Andrea Baressi, odlučili su istupiti iz nezavisne liste te će od sada u budućem radu Gradskog vijeća Vodnjana predstavljati birače kao vijećnici SDP-a.

Iako napuštaju nezavisnu listu ostaju predani programu koji se prezentirao prije izbora te će podržavati sve one projekte i prijedloge odluka koji su na tom tragu za dobrobit stanovnika Vodnjana i vodnjanštine.

Za sve ostale prijedloge će SDP Vodnjana, predvođen s navedena tri vijećnika, procijeniti koliko su u skladu s interesima stanovnika Vodnjana i programom kojim smo se predstavili na izborima te odlučiti da li eventualno podržati ili ne podržati prijedloge gradonačelnika Pastrovicchia, ističu vodnjanski SDP-ovci. 

Tweet

Posljednje novosti