ne gubi vrijeme

Šuška se da 'Charles od Elle' ima novu djevojku, i to iz Bala (foto)

05.12.2023 - 13:14
Ella Dvornik / Charles Pearce (foto: Instagram)
Ella Dvornik / Charles Pearce (foto: Instagram)

Bivši suprug najpoznatije domaće influencerice Elle Dvornik, 47-godišnji Charles Pearce, ponovno ljubi, priča se u zagrebačkim kuloarima.

Od izvora bliskog paru Večernji list doznaje kako je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Iako je Charles još uvijek u procesu razvoda od Elle, nije gubio vrijeme te je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Čini se da je sreću ponovno pronašao u Hrvatskoj.

Samozatajna Sanda vlasnica je agencije Sanevis za prodaju luksuznih nekretnina, a tvrtka joj je registrirana u Balama, gdje i živi. Godinama je živjela u Zagrebu, a potom se preselila u Istru. Charles i Sanda na društvenoj mreži Instagram prate jedno drugo, a on svojoj, kako se čini, novoj odabranici, skoro sve objave označuje sa "sviđa mi se". 

 

Večernji je kontaktirao Sandu Marušić koja je rekla kako se trenutačno nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom.

"On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom", kazala je Sanda kroz smijeh.

Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

Tweet

Posljednje novosti