žena iz Rovinja

Prijetila susjedima zbog psa. ‘Poklat ću tebe i tvoju familiju!’

02.12.2023 - 12:02
Ilustracija
Ilustracija

Pulsko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv 56-godišnjakinje, rođene u Osijeku s prebivalištem u Rovinju, jer je u vremenskom razdoblju od 6. svibnja do 30. lipnja ove godine u Rovinju, u cilju da drugu osobu ustraši i uznemiri, te da sa istim uspostavi neželjeni kontakt, svakodnevno ga sa svog telefona nazivala i slala SMS poruke.

Obraćala mu se riječima „poklat ću tebe i tvoju familiju“, a kada se on nije javljao na telefon odlazila mu je na vrata stana u Rovinju, iako joj je muškarac dao do znanja da s njom ne želi komunikaciju. K tome, učestalo mu je slala poruke „nemojte se sa mnom zajebavati, odrobijat ću nekoga, ovaj put se ne šalim, doći ću ti na posao, bolje me odmah nazovi, ja ovog puta neću biti dobra, doći ću ti sada, napravit ću ti sranje pred svima, odrobijat ću vas, pazi što sam ti rekla“. Kod muškarca je to izazvalo strah i uznemirenost.

 

Zbog ovog krimena tužiteljstvo za 56-godišnjakinju traži izdavanje kaznenog naloga, da je se nepravomoćno osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od osam mjeseci, ali uvjetno na godinu dana.

Ispitana pred istražiteljem u svojstvu osumnjičenice, okrivljena je navela da je uspostavljala kontakte sa žrtvom, ali da je to činila zbog buke u njegovom stanu i zbog psa. Navela je da nije prijetila i da ima problema s njim i njegovom suprugom.

Zanimljivo, iz potvrde o privremenom oduzimanju predmeta fotografirane su trinaest preslika fotografija zaslona mobitela od žrtve iz kojeg je razvidno da ga je okrivljena s njezinog broja telefona učestalo nazivala, i to vremenskom razdoblju od 30. travnja do zaključno 15. lipnja 2023. (M. Rosanda)

Tweet

Posljednje novosti