oaza mira

Luksuzna kuća u Istri povoljnija od stana u Zagrebu

0

Razmišljajući o savršenom mjestu za život, jedna od najmirnijih hrvatskih regija zasigurno je predivna Istra. Kolijevka čistog hedonizma, ova mediteranska regija odiše dubokom poviješću  te očaravajućim vinogradima i maslinicima koji nagovještavaju vrhunsku istarsku gastronomiju. Istra je ne samo mjesto visoke kvalitete života, već i dom sretnih građana. 

 

Jedna od vodećih agencija za nekretnine u Hrvatskoj u svojoj ponudi nadodala je novu oazu mira u malom mjestu nedaleko od Poreča - idiličnim Rogovićima. Tu se smjestila luksuzna vila s panoramskim pogledom na prirodu, more i Novigrad u daljini.

Smještena na prostranoj parceli od 843 četvornih metara, protežući se na dvije stambene etaže ukupne površine  284.79 kvadrata, ova vila objedinjuje sve aspekte savršenog doma. Dodatak podruma, „dvostrukog“ bazena od 54 m2, wellness centra, prostranog parkinga i kultiviranog dvorišta, pragmatično maksimizira kvalitetu svakodnevnog života. Njezina unutrašnjost pažljivo je uređena do posljednjeg detalja, ugodnih boja, prepuna kliznih staklenih stijena koje osiguravaju dovoljno prirodnog svijetla i jedinstveni pogled na istarske izlaske i zalaske sunca, piše Večernji, a više pročitajte ovdje.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa