Vodnjansko ljeto: Ovog tjedna uz izložbe, literarna, pjesnička i plesna večer

16.07.2013 - 12:45
Ovaj tjedan nudi i dalje puno interesantnih programa
Ovaj tjedan nudi i dalje puno interesantnih programa

Protekli vikend u Vodnjanu je protekao uz pregršt glazbenih događaja u veselom raspoloženju i pjesmama koje su zagrijale srca brojne publike i posjetitelje Vodnjanštine. Naime, uz klapu Intrade tražilo se mjesto više na glavnom vodnjanskom trgu. Cijela placa je pjevala, a uživalo je i staro i mlado. Vodnjansko ljeto definitivno je događaj koji osvježava istarske ljetne večeri. Na Galižanskoj noći također se orila pjesma. Uz Lidiju Bačić publika je pjevala i uživala u programu u Galižani.

Ovaj tjedan nudi i dalje puno interesantnih programa, počevši s programom u četvrtak, 18. srpnja, kada vodnjanska galerija El Magazein (na adresi Portarol 33a) otvara ponovo svoja vrata publici. Radove u Galeriji izlaže umjetnica Takako Matsukawa, a otvorenje izložbe je planirano u 20.30 sati. U 21 sat, iza vodnjanskog zvonika, možete uživati u Literarnoj večeri koju će prirediti članovi Literarne udruge „Cvitak“ iz Vodnjana.

U petak, 19. srpnja, također u galeriji El Magazein, održat će se Festival poezije „Forme e parole“, a vrata će otvoriti i Kreativna kuća (na adresi Dolinska 49) gdje će se moći upoznati s radom umjetnice Roberte W. Nagy od 19 do 23 sata. Iste večeri u Galižani se održava Plesna večer uz Anelide na galižanskom trgu od 21 sat, a u Crkvi Sv.Justa u sklopu Gallart-a održat će se prva ovogodišnja izložba koju organizira TZ Grada Vodnjana.

Perojska fešta donosi pregršt programa u subotu, 20.srpnja, te se pozivaju svi željni zabave da dođu u Peroj. Komedija „Robe de mati“, u realizaciji Zajednice Talijana Vodnjan-Dignano, bit će u programu za subotu, 20. srpnja, s početkom u 21 sat.

Tijekom istog vikenda održati će se radionice mozaika u organizaciji Art Studija iz Pule (prijave se mogu predati na e-mail: info@artstudio-pula.hr), a izložba svih radova je planirana za nedjelju, 21.srpnja, s početkom u 2 sat. Ovu izložbu ugostit će vodnjanska Boom Gallery (na adresi Trgovačka 22).

Tweet

Posljednje novosti