ponuda koji se ne odbija

Državna tvrtka nudi siguran posao i plaću od gotovo 4.000 eura! Radnike traže i u Puli

0
Foto: Hrvatska kontrola zračne plovidbe
Foto: Hrvatska kontrola zračne plovidbe

Poznata tvrtka u državnom vlasništvu u potrazi je za 13 novih radnika kojima se nudi posao na neodređeno i velika plaća. Riječ je o Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe sa sjedištem u Velikoj Gorici, kompaniji koja ima ukupno oko 730 zaposlenih.

 

Traži se tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) s mjestom rada u Puli te viši inženjer za CNS sustave u Puli. U Dubrovniku, Zadru i Splitu također im treba tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava (sustava komunikacije, navigacije i nadzora). U Splitu pak posao nude i višem inženjeru za CNS sustave, odnosno instruktoru. Traži se i tehničar za nadzor i održavanje COM sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja.

Prosječna neto plaća u tvrtki lani je iznosila oko 3.850 eura mjesečno. To je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

“Mi činimo nebo sigurnim. Kako bismo uspjeli u tome, naša je osnovna zadaća pružanje sigurnih, učinkovitih i ekološki prihvatljivih usluga u zračnoj plovidbi civilnim i vojnim korisnicima, piše Danica.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA