grad pazin

Konstituirana vijeća mjesnih odbora Grdoselo i Zarečje

0
Mjesni odbor Zarečje
Mjesni odbor Zarečje

Nakon provedenih izbora za članove vijeća svih dvanaest mjesnih odbora Grada Pazina i objave konačnih rezultata, jučer, 14. studenog 2023. godine održane su prve konstituirajuće sjednice.

Izborom Nenada Blaškovića s kandidacijske liste grupe birača za predsjednika i Emanuele Šišović za potpredsjednicu, konstituirano je novo Vijeće Mjesnog odbora Grdoselo za naredni četverogodišnji mandatu. Uz predsjednika i potpredsjednicu, a temeljem izbornih rezultata, s kandidacijske liste grupe birača u Vijeće su izabrani još Antonio Jurcola, Alenka Udovičić te Sanja Živolić Blašković.

Mjesni odbor Grdoselo

Kandidacijska lista grupe birača dobila je najviše glasova na provedenim izborima i u Mjesnom odboru Zarečje. U narednom četverogodišnjem mandatu ulogu predsjednika Vijeća nastavit će tako obnašat Alen Gržetić, dok je, također jednoglasno, za potpredsjednika na konstituirajućoj sjednici odabran Ivan Rigo. U Vijeće, kao članovi ulaze i Zoran Dušić, Goran Gržetić, Dražen Rabac, Janko Vlahović te Darjan Rimanić.

Sjednicama je prisustvovala gradonačelnica Pazina Suzana Jašić. Čestitala je svim izabranim kandidatima na izboru i ulasku u vijeće te im je ujedno zaželjela puno uspjeha u daljnjem radu. Naglasila je i kako vjeruje u nastavak dobre suradnje te kako se nada će nove snage svojim radom nastavit razvijati mjesnu samoupravu na području grada. Poručila je i kako su im vrata gradske uprave uvijek otvorena po svim pitanjima te je najavila druženje članova svih mjesnih odbora koje se planira krajem godine. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA