U Motovunu sve spremno za misteriozno vjenčanje milijunaša

12.07.2013 - 09:43
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Tajanstveno vjenčanje kalifornijskog para Yasemin Denari i McLaina Southwortha, sina bivšeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu, a na kojemu bi trebao prisustvovati i Larry Page, ušlo je u završnu fazu priprema u Motovunu, piše Jutarnji list.

Sinoćnjim fotografiranjem uz motovunske znamenitosti mladi je par odradio i zadnje obveze prije vjenčanja. Nikakvog osiguranja, sasvim prirodan i opušten mladi par, nervozan samo zbog sutrašnjeg događaja. Pred kraj fotoshootinga pristigla je veća skupina mlađih uzvanika.

Odmah su počela i zadirkivanja: “McLain, jel’ se ti to znojiš od napora ili si svjestan da imaš manje od jednog dana slobode, treba li ti možda vode”. Mladenci su sve to stoički sa smiješkom podnijeli.

Mladi je par od grada za vjenčanje unajmio dva trga, ali i gotovo sve smještajne kapacitete u Motovunu. Neki od stanovnika rekli su nam kako su oni prekrasan tolerantni par i da su već nekoliko puta posjetili grad na brdu, koji su očito toliko zavoljeli da su se odlučili ovdje vjenčati.

“Mi stanovnici trudimo se da im pomognemo koliko možemo. Pokušat ćemo im osigurati što je više moguće privatnosti. Tako su dragi i prirodni. Samo da im vrijeme ne pokvari slavlje”, piše Jutarnji list.

Tweet

Posljednje novosti