PRVA BOKSAČKA LIGA

Odličan boks Matea Paulinića i revanš Lovriću

0
Okršaj Matea Paulinića i Josipa Lovrića (Foto: HBS)
Okršaj Matea Paulinića i Josipa Lovrića (Foto: HBS)

Rovinjski boksač Mateo Paulinić uspio se revanširati Josipu Lovriću (Torcida) za poraz u drugom kolu hrvatskog boksačkog prvenstva koje je bilo održano u Kutini u kategoriji boksača do 75 kilograma. U trećem kolu u vukovarskom ringu Rovinježu je pripala pobjeda od 2:1. U borbi u kojoj se obojica nisu štedjeli, agresivnom Pauliniću bodovno su pripale prve dvije runde, a čvrstom Lovriću posljednja treća, ali ne i ukupni preokret.

 

Mateo je odmah od početka krenuo furiozno u nastojanju da što prije riješi meč u svoju korist. Splićanin Lovrić tako se dobrim dijelom prve runde uglavnom morao braniti od silovitih napada rovinjskog boksača. S druge strane kada je Lovrić u rijetkim navratima napadao, vrlo se vješto izmicao pokušajima udaraca dugorukog splitskog boksača

Paulinić je u istom ritmu nastavio i u drugoj rundi napadajući od prvog zvuka gonga te natjerao Lovrića da se većim dijelom brani. Serije dobrih udaraca rovinjskog boksača donijele su mu prevagu i u ovom dijelu meča, pa je Lovrić u posljednjoj rundi udarcima s distance pokušao promijeniti tijek susreta. U vrlo izjednačenom dvoboju suci su mu ipak dodijelili bodove za nastup u tom dijelu susreta no to nije bilo dovoljno za pobjedu pred odličnim rovinjskim boksačem. Mateo Paulinić bio je jedini istarski boksač na natjecanju trećeg kola Prve boksačke lige. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA