Labinjan na Superstaru RTL-a

Toni Perusco među 12 kandidata koji će se boriti u emisijama uživo

0
Toni Perusco
Toni Perusco

Toni Perusco iz Labina je zajedno s još 11 kandidata: Hana Ivković, Anatalia Filmone, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro izborili su se za daljnje natjecanje u 'Superstaru'. Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković imali su zahtjevan zadatak u recallu odabrati dvanaestero najboljih kandidata. Nakon što su u audicijama izdvojili sto najboljih, uslijedio je važan zadatak odabira onih koji natjecanje nastavljaju u emisijama uživo, donosi RTL..

Dirljivim riječima najboljima se na kraju obratio Tonči Huljić. "Hvala vam što ste prošli ovu igru živaca koja ni nama nije jednostavna, ali evo, ovaj dio obitelji ide dalje. Bit će nam sve teže i vama će biti sve teže. Samo gledajte pozitivno na život, na svoj talent i budite uporni. Budite životinjski uporni u svemu što radite u životu, slijedite svoj san, svoj trenutak i nemojte se prestati boriti nikad. Nikad! Nema odustajanja", zaključio je Huljić ekipi koja ide u emisije uživo!

"Prije tri godine osjetio sam da je glazba moj poziv, ovo je sada za mene, moje prijatelje, moj bend i sve ljude koji gledaju poruka da je samo nebo granica", poručio je Toni Perusco. 

Put do najboljih 12 nije bio jednostavan, a započeo je u recallu koji se održao u tri kruga. Tijekom prvog, sto kandidata je pokušalo izboriti daljnji tijek natjecanja izvođenjem moćnih refrena po njihovom odabiru. Žiri se odlučio na 40 kandidata koji su se odmah bacili na pripreme za drugi krug natjecanja.

Tijekom drugog dijela recalla, 40 kandidata podijeljeno je u grupe u kojima su morali pokazati timski rad i usklađenost u pjesmama za koje su se sami izborili. "Ovo je survivor trenutak, dobili su sinoć pjesme koje trebaju izvesti danas. Ocjenjujemo i taj njihov nagon za preživljavanje", objasnio je Filip Miletić. Uskoro je grupni dio natjecanja izdvojio 19 najboljih!

Drugu fazu recalla obilježile su nevolje grupe '4 You', ali i briljantan nastup grupe 'Five Directions' - iz koje su svi otišli u daljnje natjecanje.

Toni Perusco oduševio je na audiciji žiri, a isto je roker iz Labina učinio i u posljednjoj fazi recalla. Izveo je 'Back to Black' Amy Winehouse. "Opravdao si povjerenje, ukrao si pjesmu, prisvojio", pohvalio ga je Tonči. "Gledala sam koliko si svoj, uzeo si je na svoj način, hvala ti", dodala je Severina. Pohvalio ga je i Filip te rekao da je ova izvedba najbolje njegovo izvođenje dosad.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA