Otvaranje rovinjskog brenda u Zagrebu izazvalo veliko zanimanje
Nakon velikog uspjeha brenda Fish House u Rovinju, a potom i u Zadru, chef Jasmin Hajrula sada dolazi u Zagreb.
Otvaranje prvog zagrebačkog restorana najavio je na društvenim mrežama i odmah izazvao veliko zanimanje.
Datum otvorenja još uvijek nije siguran, ali lokal u Masarykovoj ulici trebao bi otvoriti sredinom studenog ili početkom prosinca. A jednom kada otvore svoja vrata, čini nam se, ponudom bi itekako mogli zainteresirati Zagrepčane, piše Jutarnji list.
"Ponuda će biti kao ona u Rovinju i Zadru, ali s nekoliko noviteta. Za razliku od restorana na moru, ovdje ćemo biti otvoreni cijele godine i nudit ćemo naše klasike, ali i četiri posebna jela koja ćemo mijenjati sezonski, svaka dva do tri mjeseca. Ponudu rotiramo i u drugim lokalima, ali ovdje će to biti malo češće. Imat ćemo burgere, koji su kod nas uvijek dostupni, ali i druga jela koja će biti u skladu sa sezonom. Imat ćemo nešto na žlicu, sendviče, kombinaciju ribe s kestenom, bučom ili što već godišnje doba bude diktiralo. Bit će tu hladne i tople varijante zdjela, club sendvič s pršutom od tune, neki od burgera će isto biti u posebnim ponudama, tjestenine...", otkrio je Jasmin Hajrula.
Dodao je i kako će se cijene po jelu kretati od 8 do 14 eura.
Više možete čitati na linku.