vino, zabava i rekreacija

Predstavljen program ovogodišnjeg Martinja u Momjanu

0

Proslava Martinja u Momjanu počinje u četvrtak 9. studenog kazališnom predstavom komedije "Parussule sul spin" Zajednice Talijana Momjan, s početkom u 19 sati u prostorijama ZT Momjan.

U petak 10. studenog Zajednica Talijana će s početkom u 18.30 sati izvesti kulturno umjetnički program. U 19 sati održava se turnir u mori kantadi na Trgu Fontana, a od 19.30 na Trgu Svetog Martina slijedi zabava uz Trio Refošk.

U subotu 11. studenog dan započinje već u 9 sati 4x4 offroad susretom i vožnjom putevima Muškata momjanskog, a u 11 slijedi pješačenje putevima Muškata momjanskog uz degustaciju Muškata. Dužina staze je sedam kilometara a start kod Doma kulture.

 

U 11 je i svečana sveta misa u župnoj crkvi Svetog Martina, gdje će se u 12 održati i blagoslov mladog Muškata momjanskog.

Od 12 do 20 sati u Domu kulture održat će se Vetrina muškata - degustacija i ocjenjivanje od strane posjetitelja. Već od 14 zakazan je zabavni program na Trgu Fontana uz Bukaleta Band.

U 17 sati u Zajednici Talijana odvit će se otvorenje izložbe "Jesen u Momjanu" kreativne skupine Zajednice Talijana i učenika osnovne škole "Edmono de Amicis". U 17:30 slijedi u istom prostoru natjecanje u pripremi kolača "Najbolji bucolaji", uz dodjelu nagrada i degustaciju.

Nedjelju će obilježiti biciklijada, odnosno MTB momjanski maraton. On kreće u 11 sati na ulazu u Momjan a staza je duga 30 kilometara.

Na programu je i Vetrina muškata od 12 do 18 sati u Domu kulture. U 14 sati počinju susret i izložba Old timer Tomos motora pored Doma kulture, a u isto vrijme starta i program uz Alfa Time band na Trgu Fontana. Za 15 sati zakazan je koncert limene glazbe Zajednice Talijana Buje ulicama Momjana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA