dizajner i glazbenik

Ovako je Matteo Cetinski uredio derutni stan u Rovinju

0
Matteo Cetinski Design
Matteo Cetinski Design

Dizajner Matteo Cetinski ispričao je za Jutarnji List sve o uređenju jednog derutnog stana površine 40 kvadrata u Rovinju.

Cetinski, koji je inače i glazbenik, za sebe kaže da je u duši Mediteranac, što se često vidi i u interijerima s njegovim potpisom. Ti su prostori uglavnom prožeti kombinacijom modernih i starinskih detalja sa specifičnim elementima koji prizivaju Maroko, jug Italije, Francusku, naravno i Istru... Međutim, u svojem posljednjem projektu pokazao je kako to izgleda kad izađe iz svojih očekivanih okvira i koketira s različitim stilovima uređenja.

 

"U šali znam reći da dizajner s jednim stilom zaslužuje jednog klijenta. Umro bih od dosade da ponavljam jedan te isti stil uređenja iz projekta u projekt. Ne volim biti u zoni komfora općenito u životu, pa tako i u poslu. Također smatram da svaki prostor diktira stil uređenja. Treba ga znati osluhnuti i prepoznati, a onda i realizirati. Nema smisla na silu nametati neki svoj stil u svaku vrstu prostora", ističe Matteo, čija tvrtka Matteo Cetinski Design kupuje, adaptira i prodaje stanove na istarskom tržištu nekretnina.

Više o tome pročitajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA