nasilje u pazinu

Pretukli ga gimnazijalaci. Učenik osnovne škole završio u bolnici

0
Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin (Foto: GSSJD)
Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin (Foto: GSSJD)

Dogodio se još jedan slučaj vršnjačkog nasilja, i to u Pazinu. 

Službenih informacija nema previše s obzirom na to da su svi uključeni u slučaj - maloljetnici. Službeno smo iz policije doznali da su zaprimili prijavu da se jučer oko 8.30 u jednoj od glavnih ulica u središtu Pazina dogodio slučaj vršnjačkog nasilja.

Kažu i da su dvojica maloljetnika pretukla jednog maloljetnika, javila je za Dnevnik HTV-a Jasminka Kalčić. Dodali su da je kriminalističko istraživanje u tijeku te da je to sve što u ovom trenutku mogu potvrditi.

 

Ekipa HRT-a uspjela je doći do ravnateljice Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile koja je potvrdila da jedan od napadača dolazi iz te škole. Potvrdila je da je upoznata s detaljima napada, ali zbog zaštite interesa djece ni sa čime neće izlaziti u javnost bez koordinacije s mjerodavnim službama.

Neslužbeno se doznaje da pretučeni dječak dolazi iz pazinske osnovne škole i polaznik je osmog razreda. Nakon napada s majkom otišao je na Hitnu odakle je upućen na liječenje u bolnicu na Kantridi. 

- Jučer ujutro dobili smo informaciju od same majke djeteta i dječaka koji je bio s njom da se dogodio incident ovdje na šetalištu prije početka nastave. Oni su imenovali učenika naše škole i nakon toga su se uputili na hitni prijem. Mi smo odradili razgovor s učenikom, s roditeljima, prijavili svim drugim nadležnim institucijama o tom nemilom događaju. Donijela sam rješenje o udaljavanju učenika iz odgojno-obrazovnog procesa dok ne izrečemo pedagošku mjeru sukladno pravilniku, rekla je ravnateljica Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Suzana Poropat-Božac, prenosi HRT.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA