Klub mladih Pazin organizira predbožićni koncert Pazin se budi

0

Klub mladih Pazin, uz pokroviteljstvo Grada Pazina, organizira u subotu, 10. prosinca, predbožićni koncert "Pazin se budi ". Koncert će se održati u Vojarni Pazin (veliki grijani šator) u Pazinu, s početkom  u 21 sat. Cijena ulaznice je 39,00 kuna.

Na predbožićnom koncertu nastupaju:

* Pozdrav Azri (ex AZRA) (Zagreb)
Pozdrav Azri sa svojim nastupima vraća sjećanje na rad grupe Azra i Branimira Johnnyja Štulića. Grupu Pozdrav Azri predvode Boris Leiner i Mišo Hrnjak uz gitaristu Miljana Bakića, Žana Jakopača i vokalista Domagoja Vorbergera, a kao specijalni gosti povremeno im se priključe legendarni Davorin Bogović i Renato Mettesi.)

* Pullover (Osijek)
Sviraju obrade CRO dance glazbe 90-tih u malo žešćem PUNK - Rock - Metal izdanju. Kroz veliku farsu i urnebesnu predstavu zabava je zagarantirana.

* Moskva (Rijeka):
Sviraju kombinaciju žanrova kao što je noise, pop, hard-rock i shoegaze, a oduševili su i na zadnjem Ri Rock festivalu.

* Noga Uganda (Labin)
Specifična kombinacija alternativnih glazbenih izričaja u aranžmanu vokal, gitara, bas, bubanj.

* Midnight Rain (Pazin)
Stil benda može se opisati kao pop-rock-blues, s naglaskom na kvalitetu, kako odabirom repertoara, tako i izvedbe. Repertoar Midnight Rain-a je zaista sveobuhvatan; od klasičnog rock’n'rolla, r&b-a, bluesa, preko soula, popa i funkyja pa sve do današnje moderne pop glazbe interpretirane na zanimljiv način.

Projekt Klub Mladih ''Pazin'' nastao je zbog jednog jedinog razloga, a to je obogaćivanje i promoviranje zdravog i urbanog stila života u gradu u kojem je kultura življenja zadnjih godina bila u padu; dakle upravo radi promicanja i razvoja kulture mladih grada Pazina osmislili smo projekt "Pazin se budi ", koji će u koncertno - festivalskom ozračju staviti akcent na glazbu kao jednu od najvećih kulturnih i sub-kulturnih poveznica među mladima, priopćili su iz Kluba mladih.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR U DOMU ZA STARIJE

Do: 13.09.2021.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA