Gnam Gnam Fest 2013: Svi plodovi Jadranskog mora na tanjuru

03.07.2013 - 13:18
Na ovom izdanju Gnam Gnam Festa posjetitelje očekuje ponuda svih plodova Jadranskog mora
Na ovom izdanju Gnam Gnam Festa posjetitelje očekuje ponuda svih plodova Jadranskog mora

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova ovog četvrtka, 4. srpnja, od 20 sati, u novigradskoj lučici Mandrač priprema još jednu u nizu manifestacija ovogodišnjeg Gnam Gnam Festa.

Na ovom izdanju Gnam Gnam Festa posjetitelje očekuje ponuda svih plodova Jadranskog mora: ukusna i maštovita jela od školjaka, mekušaca, ribe…, a sve po promotivnim cijenama, u režiji stalnog gastro-partnera manifestacije, Lagune Novigrad. Moći će se i ovom prigodom uživati i u degustacijskoj ponudi kvalitetnih vina, maslinovih ulja, sira i mliječnih proizvoda, pršuta, tjestenina, meda i drugih autohtonih proizvoda ovoga kraja. Ova bogata eno-agro-gastro ponuda dočekat će posjetitelje na impozantnom, stotinjak metara dugačkom stolu, duž čitave gradske lučice, popularnog Mandrača.

Bit će tu i prodajna izložba rukotvorina i izvornog, rukom rađenog suvenira, te kreativna likovna radionica u režiji novigradske udruge Agata. Neće naravno izostati ni odgovarajući zabavno-glazbeni program, za koji je zadužena umaška klapa Sveti Pelegrin, dok će priredbu svojim plesnim nastupima obogatiti i članovi Folklornog društva Umag.

Novigradski ribari pripremit će pak u neposrednoj blizini, na drugoj strani Mandrača, pravu ribarsku „feštu po domaće“, uz tradicionalna jela od ribe i morskih plodova, domaće vino i atmosferu domaće fešte.

Tweet

Posljednje novosti