zgrada izgleda kao lutkica iz trsta

EKSKLUZIVNO: Zdravko Čolić kupio skupocjeni stan u Puli (foto)

0

Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih pjevača s područja bivše Jugoslavije, kupio je stan u Puli, ekskluzivno saznaje Istarski.hr.

Čolić je kupio stan u Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane Uvale.

Riječ je o pet zgrada smještenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zaljevom i iz kojih, čak i s nižih katova, puca pogled na brodice, hotel Histria, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok...

 

To je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vrijeme, a zajednički ga realiziraju Tehnomont i poznati pulski graditelj stanova Marijo Jašarević. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a kako se može vidjeti na terenu, trenutačno su radovi još uvijek u početnoj fazi.

Cijena stanova u ovim zgradama kreće se oko 5.500 eura, a s obzirom da ih u ponudi ima i velikih, od preko 100 kvadrata i s velikim terasama sa kojih će se pogled pružati daleko na more i okolicu, nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola milijuna eura.

Na koncu možemo podsjetiti da je Čolić prije oko mjesec dana ponovno imao koncert u pulskoj Areni, što može i ne mora biti povezano sa činjenicom da je praktički istovremeno realizirao ovu kupoprodaju nekretnine. (M. Rosanda)   

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa