etablirana regata krstaša

Ovaj vikend u Pomeru 19. Memorijal kapetana Marinovića

0

Jedriličarski klub Delfin, koji je u vikendu za nama uspješno realizirao 2. regatu Istra pod jedrima, kojom su regatom od Pule do Poreča obilježeni Dan Istarske županije i EU tjedan BE Active, ovaj vikend nastavlja 19. izdanjem tradicijske regate u Pomeru.

Riječ je o etabliranoj regati krstaša, Memorijalu kapetana Marinovića, za koju su prijave otvorene još danas 27. rujna do ponoć.

Jedriličarski klub Delfin poziva strasne jedriličare, sportaše i rekreativce na 19. Memorijalnu regatu krstaša Marinović koju organizira u spomen na prerano preminulog kapetana.  

 

"Kapetan Marko Marinović je bio poznat u jedriličarskim krugovima kao strasni jedriličar i odličan organizator koji bi za svaki problem u jedriličarskom svijetu nalazio rješenje. Na sastancima bi rekao: "Nu pušti mene da ja provam to riješiti". Kapetan Marko Marinović je bio jedan od osnivača Jedriličarskog saveza Istarske županije, dugogodišnji djelatnik ACI-ja, otac troje djece i suprug, a prije svega za njega kažu da je bio ljudina, čovjek koji je volio stvarati i koji bi rado svima pomogao", ističu iz JK Delfin. 

Termin održavanja regate je 30. rujna, u subotu, sa startom u 11 sati. Od 18:30 planirano je okupljanje uz večeru i program proglašenja u Konobi Istriana u Pomeru. Ruta je tradicijska, regatava se iz ACI marine Pomer oko Albaneža i natrag. U najavi je stabilno vrijeme. 

Online prijave vrše se na linku.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA