AUTOMOBILIZAM

Belinić, Damarija i AK Pula-Rovinj najbrži na Sljemenu

0
Puljanka Iva Damarija, AK Pula-Rovinj (Foto: facebook)
Puljanka Iva Damarija, AK Pula-Rovinj (Foto: facebook)

Automobilisti auto kluba ‘Pula-Rovinj’ bili su najuspješniji na četvrtoj utrci Prvenstva Hrvatske u autoslalomu, koja se proteklog vikenda vozila na stazi dužine 1.280 metara na zagorskoj strani Sljemena. Novom pobjedom u klupskoj konkurenciji dodatno su učvrstili vodstvo u državnom prvenstvu. U ukupnom poretku natjecanja prvo je mjesto osvojio njihov automobilist Domagoj Belinić u renaultu 5 gt turbo s vremenom 2.00,568 minuta. Pobjedu je međutim osigurao odličnom trečom vožnjom kada je postavio i najbolji rezultat utrke s vremenom 59,120 sekundi i prosječnom brzinom od 77,9 kilometara na sat. 

Do drugog je mjesta stigao Goran Sruk (Dubrava), dok je treći bio Željko Kokotec (Delta).  Na četvrto i peto mjesto smjestili su se također vozači Pula-Rovinja, Marin Leš i Nenad Damarija, trenutno vodeći u ukupnom poretku autoslaloma u Prvenstvu Hrvatske.

 

Puljanka Iva Damarija iz AK Pula-Rovinj očekivano je osvojila četvrtu pobjedu sezone u konkurenciji vozačica, nastupivši u svom Autobianchiju A112 i stekavši veliku prednost u prve dvije vožnje. Dijana Carin (AKK Fly with Kolman Zagreb) završila je druga sa zaostatkom od 17,409 sekundi, dok je treća bila Kristina Harapin (AK Delta Sport Zagreb) koja je za pobjednicom zaostala 19,020 sekundi. (S. Žulić)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA