PROMO

Primat Logistika proslavila 20 godina: 'Tvrtka nije bilanca, tvrtka su ljudi'

0
Matej Dujmović, direktor Primat Logistike
Matej Dujmović, direktor Primat Logistike

Uspješna domaća tvrtka iz Hrvatskog Leskovca, Primat Logistika, proslavila je 20 godina rada, ali i službenu tranziciju u vlasništvu s Brune Dujmovića na njegova sina Mateja, koji upravlja tvrtkom kao direktor posljednjih pet godina.

Za to je vrijeme bilježio konstantan rast, u prosjeku oko 15 posto na godišnjoj razini ili čak 2,5 puta nego u odnosu na 2017., što je dovelo do rekordnih prihoda od 12,1 milijuna eura prošle godine. Na čemu su zaslužni, uvijek ponosno ističe Matej Dujmović, svih 60 zaposlenika tvrtke Primat Logistika.

Sve to svakako je bila sjajna motivacija za obilježiti jubilej svečanom proslavom, kojom je na sebi svojstven i ugodan način orkestrirala poznata voditeljica Ana Radišić.

"Htio bih se zahvaliti ocu koji me uveo u ovu uspješnu priču i definirao smjer tvrtke. Velika podrška bile su mi majka Grozdana te sestre Nives i Maja, a najveća moja supruga Izabela. Zahvaljujem se i svim kolegama na radu, trudu i žrtvi svih ovih godina. Sada sa sigurnošću mogu reći da tvrtka nije bilanca, zgrada, lager ni fakture, tvrtka su ljudi", izjavio je pred 300 okupljenih Matej Dujmović.

Iako je već kroz njegovo obraćanje zorno prikazana kultura tvrtke, dodatno je pojašnjena kroz prigodan video, koji je poslužio kao točka na i ugodnog druženja. Ali i temelj svega što se nalazi pred Primat Logistikom.

O tvrtki:

Primat Logistika je specijalizirana za proizvodnju, projektiranje i instaliranje skladišne, arhivske, sigurnosne i industrijske opreme, skladišnih i informatičkih sustava te opremanje interijera objekata. U ponudi ima više od 500 proizvoda, a nudi i usluge koje uključuju konzalting, projektiranje, servis, održavanje i vođenje projekata po principu "ključ u ruke". Sve ih odlikuje visoka kvaliteta te korištenje suvremene tehnologije, čime se klijentima pomaže stvoriti dodatnu vrijednost i prednost pred konkurentima.

Zato je Primat Logistika vodeća na hrvatskom tržištu za projektiranje, automatizaciju i modernizaciju skladišnih prostora i procesa te joj se broj klijenata i projekata kontinuirano povećava.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA