U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Pogledajte najnoviju ponudu slobodnih radnih mjesta u Istri!

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

TOM TAILOR ZAGREB d.o.o. je dio međunarodne Tom Tailor Grupe koja posluje u sedam država u regiji. Imaju više od 130 trgovina i zbog ubrzanog razvoja i rasta organizacije i širenja posla, proširuju svoj tim. U potrazi su za Prodavač (m/ž). Nude stalna primanja, stimulativne bonuse te mogućnost napredovanja i rad u regionalno pozicioniranoj i dinamičnoj kompaniji. Ako ste organizirani, točni, spremni za nove izazove i timski rad i imate odgovarajuće radno iskustvo u prodaji, prijaviti se možete do 29. rujna.

Müller Hrvatska je poslodavac koji je uvijek u samom vrhu liste Najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Tvrtka koja tvrdi da su najveći kapital i recept za uspjeh školovani i zadovoljni djelatnici. Svojim djelatnicima i onima koji to žele postati, nude najbolje mogućnosti osobnog i poslovnog razvoja. Trenutno su u potrazi za Prodajnim predstavnikom (m/ž). Nude sigurnu poslovnu perspektivu i mogućnost napredovanja, a traže usmjerenost na uslužnost i zadovoljstvo u kontaktu s kupcima, iskustvo u području trgovine te timski rad i profesionalan pristup poslu. Svoj životopis možete poslati do 9. listopada.

Tvrtka Electus za klijenta HT zapošljava Tehničara za komunikacije (m/ž). Osoba treba imati SSS, sposobnost rada na visini i terenu te obveznu vozačku dozvolu B kategorije. Radni zadaci su instalacije, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže, identificiranje i rješavanje problema te savjetovanje korisnika oko odabira usluge. Nude službeno vozilo, mobitel, laptop i tablet; bonuse na plaću i naknadu za topli obrok; fleksibilno radno vrijeme te slobodan prvi dan škole za roditelje prvašića. Na oglas se možete prijaviti do 24. rujna.

LEDO PLUS d.o.o. je najveći domaći proizvođač sladoleda te najveći distributer smrznute hrane. Ako volite raditi u ugodnom i podržavajućem timu; ako se želite educirati i usvajati nova znanja, ako vam je zdravlje važno i privlače vas dodatne prigodne nagrade; onda ono što trebate napraviti je prijaviti se na oglas za posao Voditelj Cross Docking (m/ž) - Poreč. Od osobe se traži da ima dvije godine radnog iskustva na poslovima skladištenja/distribucije, da ima položen ispit za vozača viličara, poželjno vozačku C kategorije te da je odgovorna i organizirana osoba. Ako i vi želite postati dio „najslađeg“ tima, prijavite se na oglas do 29. rujna

Dekra zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta TDR – član British American Tobacco Grupe traži osobu za radnu poziciju Administrator/prevoditelj za hrvatsko-španjolski jezik (m/ž). TDR je globalni top poslodavac s 53.000 zaposlenih na više od 180 tržišta. Ima prodaju brendova na više od 200 tržišta, izradu u 44 tvornice u 42 zemlje. Za potrebe tvornice u Kanfanaru - Istra, u potrazi su za većim brojem zaposlenika različitih profila. Pozicije koje objavljuju odnose se na rad u proizvodnom odjelu i karakterizira ih rad u smjenama. Standardni radni tjedan uključuje pet radnih dana, a u slučaju povećane potrebe, moguće je produljiti radni tjedan, a svaki prekovremeni rad i rad vikendom se isplaćuje zasebno. Kao Administrator/prevoditelj bit ćete zaduženi za poslove prevođenja u sklopu proizvodnje i obilaska strojeva. Osoba treba imati SSS/VŠS/ VSS, izvrsno se služiti španjolskim jezikom, imati interes za otkrivanje i rješavanje problema te fleksibilnost u radu. Nude božićnicu, dar za dijete, regres, sigurno i stabilno radno okruženje, konkurentnu osnovnu fiksnu plaću, ali i sustav nagrađivanja za iznimna postignuća. Nude isto tako i godišnji bonus, varijabilni mjesečni bonus, plaćeni topli obrok, putne troškove te organiziran prijevoz iz Pule i Rovinja. Svoj životopis možete poslati do 30. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA