spomen dom

U utorak u Pazinu koncert mladih solista iz glazbenih emisija

18.09.2023 - 21:23
Spomen dom u Pazinu
Spomen dom u Pazinu

U utorak, 19. rujna, s početkom u 20 sati u koncertnoj dvorani Spomen doma u Pazinu održat će se koncert A_live/vokalisti A_strane. Nastupit će mladi vokalni solisti popularnih TV emisija; “A Strana”, “Zvijezde”, “Voice”, “Zvijezde pjevaju”, koji su željni pokazati svoje vokalne sposobnosti daleko od malih ekrana.

Pratit će ih bend sastavljen od iskusnih glazbenih profesionalaca, a zajedno će donijeti publici kolaž bezvremenskih hitova za sve ljubitelje dobre glazbe, javljaju iz Grada Pazina. Na repertoaru su uspješnice glazbenih legendi, kao što su Bijelo dugme, Parni valjak, Prljavo kazalište, Indexi, Gibonni, Crvena jabuka, EKV, Zdravko Čolić, Generacija 5, Grupa Metak, Dino Dvornik, Tony Cetinski, Josipa Lisac, Big Blue i Goran Karan, Grupa Stijene i Zorica Kondža, Nina Badrić, Massimo, Toše Proeski, Aerodrom, Zana, Denis i Denis, Xsenia, Nola i mnogi drugi. Ulaznica stoji 10 eura.

Koncert je dio programa Rujanskih svečanosti kojima se ove godine obilježava 80. obljetnica Pazinskih odluka o sjedinjenju Istre, Rijeke, Zadra i otoka s maticom zemljom Hrvatskom.

Tweet

Posljednje novosti