KADROVSKE NEPRILIKE

Iz pulske gradske uprave odlazi ključna djelatnica

06.09.2023 - 09:30
Gradska (Komunalna) palača na Forumu
Gradska (Komunalna) palača na Forumu

Nakon deset godina službovanja iz Grada Pule odlazi voditeljica Odsjeka za gradnju Marina Gašpert, neslužbeno doznajemo. Veliki je to gubitak, kažu nam upućeni, za svakodnevnu dinamiku rada u gradskoj upravi, konkretno na poslovima izdavanja građevinskih i inih dozvola.

Naši sugovornici iz graditeljskog miljea je opisuju kao korektnu i ekspeditivnu djelatnicu, te se postavlja pitanje hoće li njezin odlazak značiti usporavanje rješavanja predmeta u domeni gradnje. No, to će pokazati vrijeme, a mi ćemo budno pratiti situaciju. Iz Grada Pule potvrđuju naša saznanja.

 

"Službenica Grada Pule Marina Gašpert usmeno je najavila odlazak iz gradske uprave. Upravni odjel za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove u ovom trenutku nije zaprimio službenu informaciju o prestanku ili namjeri prestanka njezine službe. Trenutno je zaposlena na radnom mjestu voditeljice Odsjeka za gradnju te je službenica Grada Pula 10 godina. Po zaprimanju službene informacije, na spomenuto radno mjesto pri Odsjeku za gradnju rasporedit će se službenica ili službenik koja/i već obavlja službu u spomenutom Odsjeku. U slučaju da se na takav način ne popuni upražnjeno radno mjesto, raspisat će se javni natječaj u skladu sa Zakonom o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi", kažu iz Grada. (Marcello Rosanda)

Tweet

Posljednje novosti