Sjećate li se Buzećana Marijana iz ‘Ljubav je na selu’?

'Patty i ja živimo u Tajlandu. U Hrvatsku se više ne vraćam'

1
Marijan Cerovac i supruga Naranphat Cerovac Madarat (foto: privatna arhiva)
Marijan Cerovac i supruga Naranphat Cerovac Madarat (foto: privatna arhiva)

Sjećate li se Buzećana Marijana Cerovca iz 13. sezone serije ‘Ljubav je na selu’, televizijske emisije u kojoj smo upoznali brojne farmere i kandidatkinje koji su u emisiji tražili ljubav? Njegova ljubavna priča bila je tada potpuno drugačija od ostalih. Iako je u kući imao dvije kandidatkinje showa Bahru Zahirović i Maru Sučić, od kojih je trebao jednu odabrati kao životnu suputnicu, na njegovoj ga je farmi iznenadila Tajlanđanka Naranphat Madarat, koju zovu i Patty u koju se zaljubio te pred kamerama RTL-a i vjenčao. 

- Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s 'Hello'. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla van i čim sam je ugledao, ja sam bio zaljubljen preko glave - rekao je tada Marijan Cerovac.

 

Ovaj 72-godišnji Buzećan većinu je svog života proveo u Americi gdje je bio vozač specijalnog autobusa, odnosno busa koji je bio poput limuzine, kojim je prevozio različite filmske i glazbene zvijezde, što mu je donijelo poznanstvo s brojnim poznatim facama.

- Vozio sam Sylvestera Stallonea, Arnolda Schwarzeneggera… Stallone mi se nije svidio. Ostao mi je dužan 200 dolara. Vozio sam ga do jedne zgrade gdje se želio fotografirati i sve sam mu dogovorio, ali to su takvi ljudi, napraviš im uslugu i onda tko te šiša. Schwarzenegger je OK. Iznenadilo me što uopće nije tako velik kao na televiziji. Tamo naprave da izgleda kao gigant, ali nije takav u stvarnosti - rekao je Marijan.

Ljubav sa svojom 15 godina mlađom suprugom i dalje cvijeta. Nakon godine zajedničkog života u naselju Mažinjica pored Buzeta, Marijan je odlučio ispuniti želju svojoj supruzi i vratiti se u njezinu domovinu. U Buzetu je prodao svoju prostranu kuću koju čine tri spavaće sobe, tri kupaonice, jedna prostorija s jacuzzijem, dvije kuhinje, prostrani dnevni boravak od 100 m2 i dugačka terasa te otišao. Kako kaže za istarski.hr, zauvijek.

- Patty i ja smo super. Supruga je jako zadovoljna jer sam je vratio kući. Živimo u prekrasnom tajlandskom gradu Nakhon Sawanu. U Hrvatsku se više ne vraćam. Majka mi je umrla pred par mjeseci i ja tamo više nemam nikoga. Ovdje mi je super, hrana je jako jeftina, vrijeme je predivno, a jedini je problem što je u ovo doba godine jako vruće, pa uvijek idemo negdje gdje je klimatizirano. Uvečer gotovo svakoga dana padne malo kiše pa ne moram zalijevat vrt i ruže. Ovdje smo kupili kuću, automobil i dva skutera jer je u gradu puno lakše pronaći parking kada idemo u šoping - ne skriva zadovoljstvo svojom novom domovinom Marijan Cerovac. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa