Pula: Sutra vaterpolo turnir na uređenom Mornaru

11.06.2013 - 11:09
Erik Lukšić i Toni Brkić
Erik Lukšić i Toni Brkić

Vaterpolo turnir za osnovne škole pod nazivom „Mornar 2013.“ i početak besplatne škole vaterpola u organizaciji vaterpolo klub Pula, a uz pomoć Grada Pule, održat će se 12. lipnja na Mornaru.

Najavili su to trener mlađih kategorija Vaterpolo kluba Pula Toni Brkić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić na konferenciji za medije 11. lipnja u Puli.

Turnir počinje u 10 sati, a igra se četiri puta po pet minuta. Sudjelovati će četiri pulske osnovne škole, Šijana, Tone Peruško, Vidikovac i Veruda, ukupno oko 40 učenika.

„17. lipnja kreće dvotjedna besplatna škola vaterpola za osnovnoškolce od četvrtog do osmog razreda“, rekao je Brkić napomenuvši kako je cilj upoznati djecu s vaterpolom i nagnati ih da se bave tim sportom.

Akciju Vaterpolo kluba potpomaže Grad i kampanja Bježi! Via!, a Brkić je naglasio kako sada, kada je Mornar opremljen novim pontonskim plivalištem imaju bolje uvjete za rad.

„Uvjet je da polaznici znaju plivati, a njihova je sigurnost, dakako, uvijek na prvom mjestu“, zaključio je Brkić. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Tweet

Posljednje novosti