‘Od izvora do mora’

U eko akciji u Barbarigi sakupljeno 1.420 kila otpada

0
Sudionici akcije
Sudionici akcije

U subotu 27. svibnja održana je eko-akcija u sklopu projekta „Od izvora do mora“ u kojoj je svojim sudjelovanjem Grad Vodnjan zajedno sa svojim građanima još jednom pokazao osjećaj o brizi prema svom okolišu ali isto tako ukazao na ponašanje građana koji nebrigom i neodgovornošću uzrokuju takvo sramotno stanje. U eko-akciji prikupljeno je 1420 kg otpada; manjim dijelom uz šetnicu Nove plaže u Barbarigi dok se većina nalazila na ilegalnom deponiju na području bivše „Sahare“ u Barbarigi.

Ovo je bila druga eko-akcija na području Grada Vodnjana ove godine. Ovim putem organizator zahvaljuje svim sudionicima obje eko-akcije: eko-aktivistima Vodnjana, DVD-u Vodnjan, DVD-u Peroj, ronilačkom klubu Loligo, članovima festivala Escape the City, Contradi d.o.o., Castelieru d.o.o., vijećnicima Gradskog vijeća Grada Vodnjana te svim aktivnim građanima i gostima koji brinu o čišćoj vodnjanštini.

 

Cilj eko-akcija je senzibiliziranje javnosti i podizanje svijesti građana, udruga, institucija i ustanova o potrebi djelovanja čišćenjem i sprječavanjem ilegalnih deponija te poticanje društvene i ekološke odgovornosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA