Nakon noćnog izlaska završio u bolnici

Nedeljko Marić: 'Zaštitar me davio dok nisam izgubio svijest'

0
Nedeljko Marić
Nedeljko Marić

„Zaštitar me davio dok nisam pao u nesvijest, probudio sam se sav u pjeni i, s oproštenjem, upišan“, kaže Nedeljko Marić iz Labina koji je došao u naše uredništvo kako bi javno ispričao svoje negativno iskustvo s koncerta koji je s 19. na 20. svibnja održan u labinskom klubu Alter Ego.

Da nešto nije u redu, primijetio je čim je platio ulaznicu i ušao.

„Prišao mi je jedan od zaštitara i rekao da skinem jaknu. Skinuo sam je, ali pitao sam se zašto isto nije rekao mom prijatelju s kojim sam došao, a imao je kožnu jaknu“, priča Marić.

Razgovarao je sa znancem kad mu je s leđa prišao drugi zaštitar i počeo ga gurkati. Zato se okrenuo.  

„Poznajem ga, ali nikada s njim nisam razgovarao, a kamoli bio u nekom sukobu. Rekao sam mu: 'Dobro, hoćeš me prestat' gurat'?'.  On je tada pitao: 'Šta si mi rekao?'. Ja sam se samo okrenuo natrag da nastavim razgovor sa znancem kad osjetim njegovu ruku preko vrata. Još je jedan zaštitar priskočio i uhvatio me za ruke da se ne mogu braniti. Onaj me samo me stiskao i za vrat i nosio. Valjda sam kod šanka izgubio svijest jer se ne sjećam kako me iznio van“, priča dalje Marić.

Osvijestio se ležeći na tlu kod ulaza u kafić sa strane autobusnog kolodvora.

„Vidio sam dva ženska lica iznad sebe i odmah sam skočio na noge! Jedna od tih dviju djevojaka rekla mi je da se obrišem jer sam pun pjene. Bio sam pun pjene koja mi je izašla na usta, a uz to sam osjetio da sam se upišao. Osim toga, više nije bilo mojih naočala od pet tisuća kuna“, kaže Marić.

Odmah je zvao policiju, ali budući da bili na intervenciji u Rapcu, rekli su mu da ode na Hitnu, što je i učinio. Iz Hitne su ga poslali u Pulu gdje je cijeli dan obavljao specijalističke preglede. Nije utvrđena nikakva unutrašnja ozljeda, osim nadraženog grla, ali predložili su mu da ostane na promatranju i infuziju, što je odbio, pa je na infuziju otišao na Hitnu gdje dobio i lijekove za grlo.

„Tužit ću ih za pokušaj ubojstva, gonit ću ih do besvijesti i ne puštam do miloga Boga!“, odlučan je Nedeljko Marić.

Pokušali smo stupiti u kontakt s vlasnikom Alter Ega, Alenom Vozilom no nismo uspjeli. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa