Lavice izvrsne u Riminiju na Svjetskom kickboxing kupu

0
Lavice su osvojile jednu sredrnu i jednu brončanu medalju
Lavice su osvojile jednu sredrnu i jednu brončanu medalju

Na Svjetskom kupu „Bestfighter“ u Riminiju, održanom u petak, subotu i nedjelju odnosno, od 31. svibnja do 2. lipnja, među 1715 natjecatelja iz 30-ak  država cijelog svijeta,  nastupile su u light contactu i dvije Lavice iz Pule i Medulina. 

Lavice su bile izuzetno uspješne. Osvojile su jednu srebrnu i jednu brončanu medalju.

Fanika Hlubocki iz medulinskog kickboxing kluba „Lav“ uvjerljivim je pobjedama u kategoriji juniorki do 50 kg stigla do finala. U finalnoj borbi Fanika je bila izuzetno borbena no zbog dvije manje greške koje je učinila, a koje je iskusna protivnica iskoristila i ostvarila prednost, Fanika je izgubila borbu i tako osvojila srebrnu medalju.

Pulska lavica Ana Alaber je nastupila u višoj kategoriji u odnosu na svoju standardnu kategoriju i to u juniorkama do 55 kg. Iako je ušla na borilište s jakim bolovima, u prvoj borbi je deklasirala domaću predstavnicu, no u slijedećoj borbi je zbog sve većih bolova posustala i izgubila od predstavnice Slovačke te je tako osvojila brončanu medalju.

Obzirom na jačinu turnira na kojemu su nastupili mnogi svjetski poznati natjecatelji, ovaj uspjeh Lavica je izvrstan. Fanika i Ana su zbog svog truda i rezultata nagrađene cjelodnevnim obilaskom zabavnog parka Mirabilandia.

Obilazak zabavnog parka Mirabilandia
Obilazak zabavnog parka Mirabilandia

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa