Istra Outdoor Experience team predstavljen na sajmu u Zagrebu

0

Od 1. do 2. travnja u Zagrebu se održacao 1. Camping & Outdoor sajam turizma koji je Place2go organizirao u suradnji s Family Mallom.

Ovogodišnji sajam zabilježio je izrazito visoku posjećenost, a Istra Outdoor experience team na čelu s predsjednikom ovog neformalnog klastera i osnivača Mladenom Draguzetom već dugi niz godina sudjeluje na sajmu Place2Go predstavljajući turističku ponudu Barbanštine i Istre. Ove godine zasigurno su ostali vrlo zapaženi jer je njihov team u proširenom izdanju imao najveći izložbeni prostor na preko tristo kvadrata. Sa svojim proizvodima i programima, Istra Outdoor Experience predstavlja tim ljudi čija je ideja bila okupiti najbolje i najrazličitije turističke proizvode, sadržaje i usluge u posebno kreiran turistički paket koji zadovoljava zahtjeve gosta.

Dakle, iza bogate ponude aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno i gastro ponude, ujedinjeni pod imenom Istra Outdoor Experience team jesu Istra Adventure, Glavani park, Ranch Barba Tone, Konoba Vorichi, turistička agencija Travel Istria, Camp Dvor, OPG Filipović s vrhunskim maslinovim uljem i TZ Barban sa promocijom Trke na Prstenac, Centra za posjetitelje Barban (MMC- Muzeja posvećenog Trci na prstenac) te „Dana avanture i adrenalina“ promotivne akcije koja uključuje popuste na outdoor sadržaje i smještaj, te promotivne menije u subjektima gastronomske ponude na području Barbanštine.

 

Također, osim svega navedenog TZ Barban prezentirao je i novi program „Enjoy & Explore Barban Tradition“ koji će se održavati tijekom srpnja i kolovoza a uključivat će interpretativnu turu Barbanom, posjet MMC-u-Muzeju posvećenom Trci na prstenac, a da sve ne bude samo na riječima gosti će imati priliku posjetiti trkalište na Gradišću gdje će moći pogledati uživo kako izgledaju treninzi naših konjanika, te doživjeti šarm i čar Trke na prstenac koja je simbol Barbana. Za kraj moći će degustirati i kupiti proizvode lokalnih OPG-a na Mini tržnici domaćih proizvoda.

Osim izlagača s područja Općine Barban, već nekoliko godina sajmu i timu priključili su se i TZ Marčana, Konoba Da Rocco, Krnica Boat Excursions i Commodo villas, TZ Žminj, Fun Farm i Žminjski Gušti.

Ove godine Istra Outdoor experience team broji još novih članova, a proširenom timu su se priključili i članovi Strukovne podgrupe pustolovnog turizma HGK ŽK Pula SPORT & Outdoor Istra, čija je predsjednica Katarina Dobrić Dabić. Team se sastoji od ponuđača sa šireg područja Istre a poglavito TZ Pula, TZ Fažana, TZ Medulin te uz potporu TZIŽ i HGK ŽK Pula djeluje u svrhu promocije Istre kao destinacije aktivnog turizma. Sekcija pustolovnog turizma HGK ŽK Pula osnovana je 09.05.2019. i oblik je strukovnog povezivanja i organiziranja članica HGK različitih djelatnosti. Cilj joj je unapređenje rada, stručnih znanja, zastupanja zajedničkih interesa, razmjena informacija, obrazovanja poduzetnika i promocija pustolovnih aktivnosti u Istri.“

Sajam Outdoor & Camping u Zagrebu odličan je spoj izlagača iz segmenta outdoor more i kopno. Sa strane Sekcije pustolovnog turizma odnosno Sport & Outdoor Istra, sudjelovali su sljedeći izlagači: Istra Adventure d.o.o., Sport plus d.o.o., Adventure holiday d.o.o., Inspirit sport d.o.o.- JISTRA Adventures, Baredine d.o.o., Kayak Centar Pula, Glavani Park, ISTRun,. 

Svaki posjetitelj izložbenog prostora Istra Outdoor Experience teama u Family Mall-u u Zagrebu mogao je iz prve ruke dobiti sve potrebne informacije za planiranje različitih aktivnosti u Istri, dogovoriti suradnju te zaigrati nagradnu igru. Fond nagrada ove je godine iznosio je 3.000 eura, a uključivao je razne pakete usluga koje  nude članovi Istra Outdoor Experience teama. Način na koji prezentiraju svoje aktivnosti i pričaju svoju priču nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pa tako ni posjetitelje koji su sa njihovog štanda sigurno otišli sa osmijehom na licu i s planovima za najuzbudljiviji aktivni godišnji odmor u Istri, priopćeno je iz TZO Barban.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa