Pula i Poreč

Traže se statisti za dramsku seriju na temu Drugog svjetskog rata

1
Casting će biti u Puli kraj Circola (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Casting će biti u Puli kraj Circola (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

MP filmska produkcija u Puli i Poreču snimat će povijesnu dramsku seriju na temu Drugog svjetskog rata. Serija će se snimati na prostoru Istre i Kvarnera, a za potrebe snimanja traže veći broj statista koji bi bili u ulozi vojnika (18 - 30 godina) i civila (2 - 80 godina).

Također kako je riječ o ratnoj seriji primarno su u potrazi za ljudima koji imaju vještine ratnika poput rukovanje vatrenim oružjem, atletska građa, izdržljivost, itd., ali i one koji govore talijanski i njemački jezik.

 

Casting za sve zainteresirane održati će se u Puli kod Circola (Carrarina 1), 29.3. - 30.3.2023. (srijeda-četvrtak) te u Poreču u prostoru Talijanske zajednice (Trg Slobode 6), 31.3.2023. u trajanju od 10 do 19 h. Sudjelovanje na projektu (ukoliko Vas/ih redatelj odabere) plaća se po danu snimanja te nije volonterske naravi.

Ukoliko je netko spriječen doći na casting svoju prijavu za sudjelovanje može obaviti i putem emaila mp.produkcija.casting@gmail.com. Potrebno je samo poslati svoje fotografije, puno ime i prezime te broj mobitela.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa