Kiara Bernobić:

'Obožavateljica sam adrenalina i brzine, ali i pravi gurman'

0
Kiara Bernobić
Kiara Bernobić

Kiara Bernobić (27) iz Kaštelira po struci je ekonomistica, ali povremeno se bavi zanimljivim poslom hostese. Od završetka srednje škole gotovo je stalno zaposlena.

Vedra duha, komunikativna i marljiva, posebnu ljubav gaji prema životinjama, što ju je na prošlim lokalnim izborima navelo da se kandidira na neovisnoj listi te predloži razne promjene za bolji status kućnih ljubimaca, ali i onih manje sretnih, lutalica.

* Kako ste se počeli baviti poslom hostese? Volite li više raditi na utrkama ili enološkim eventima?
- Tijekom srednjoškolskih dana na nagovor prijatelja počela sam se baviti hostesiranjem.

Obožavateljica sam adrenalina i brzine i zato volim raditi na utrkama. Za sebe mogu reći da sam pravi gurman, a dobra kapljica veže dobru hranu i dobro društvo, pa zato ipak više preferiram enološke evente. 

* Imate li neki zanimljiv događaj iz prakse?
- Kada bih krenula nabrajati sve zanimljive događaje svih ovih godina, to bi potrajalo... Sve što ću reći je da dosad nisam imala nikakvih negativnih iskustava.

 

* Volite li više snijeg ili ljeto i more?
- Tko god me poznaje, zna da živim za ljeto, more i sunce! Da se mene pita, 11 mjeseci bi se izmjenjivali proljeće i ljeto. Zima bi trajala samo mjesec dana uz obilje snijega.

* Na prošlim izborima bili ste ina neovisnoj listi „Za lipa sutra“. Predlagali ste park za pse i besplatnu sterilizaciju lokalnih mačaka. Kako je prošlo to Vaše političko iskustvo?
- Za mene je to bilo novo i zanimljivo iskustvo. Što se prijedloga tiče, mogu reći da je njegovo ostvarenje predviđeno u narednom vremenskom periodu. Svakako ću se i dalje zalagati za dobrobit zajednice u kojoj živim.

* Po struci ste ekonomistica. Radili ste u firmi za igle za biopsiju, a sad se bavite distribucijom vina za Vina Koper. Što Vam je draže? Što planirate u karijeri?
- Nakon pet godina u proizvodnji igala za biopsiju odlučila sam da je vrijeme za nove izazove!

Shvatila sam da uz redovan posao koji sam radila sve ove godine, veliku ljubav gajim prema vinima. Zbog toga želim ići u tom smjeru i ostvariti se u tom svijetu.

* Čime se bavite u slobodno vrijeme i imate li onog nekog posebnog?
- Slobodno vrijeme volim provoditi u društvu svoje obitelji i prijatelja. Uživam u treninzima, dugim šetnjama u prirodi i obilascima lokalnih restorana i vinarija.

Još nemam nikog posebnog. Iako bih to iskreno voljela. Ljubav pokreće svijet! Lijepo je voljeti i biti voljen. Dok se ne pojavi "onaj pravi" nastojat ću kao i do sada i dalje uživati u životu. (Tekst: Kristian Stepčić Reisman, foto: privatni album K. Bernobić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa