Moj posao

U potrazi si za novim ili boljim poslom? Imamo rješenje!

0
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Vodeća međunarodna veleprodajna tvrtka s prehrambenim i neprehrambenim asortimanom specijaliziranim za potrebe hotela, restorana i cateringa (HoReCa) te neovisne trgovce - Metro Cesh & Carry d.o.o. traži pojačanje. Sada je došlo vrijeme da se njihovom timu od 150.000 ljudi koji posluju u preko 36 zemalja svijeta pridruži i novi član na poziciji Sezonski radnik u trgovini (m/ž). Svom budućem kolegi/ci nude strukturirano uvođenje u posao, odličnu radnu atmosferu i podršku kolega, atraktivna primanja i bonuse te osiguran smještaj. Ako želiš postati dio njihovog uspješnog tima, svoju prijavu pošalji do 21. ožujka.

Eurospin je talijanski lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevnu kupnju. Njihova prodajna mreža trenutno obuhvaća 1150 dućana i zapošljavaju više od 15.000 ljudi. Trenutno su u potrazi za Store Managerom (m/f) koji ima minimalno dvije godine iskustva i završen studiji ekonomije. Također, od budućeg kolege/ice očekuju i poznavanje rada na računalu i MS Office programima te znanje engleskog i/ili talijanskog jezika. Prijaviti se možete do 20. ožujka.

British American Tobacco & TDR (BAT) u potrazi je za Planerom proizvodnje (m/ž). Pridruži se globalnom top poslodavcu s 53.000 zaposlenih na više od 180 tržišta. Kao planer proizvodnje bit ćete zaduženi za osiguravanje kontinuiteta proizvodnje učinkovitim raspoređivanjem proizvodnih naloga, uzimajući u obzir raspoloživost materijala i poluproizvoda te sva druga ograničenja koja mogu utjecati na stabilnost rada odjela proizvodnje. Uvjete i druge pogodnosti provjeri u oglasu koji traje do 3. travnja.

 

Europa92 tvrtka je koja se kroz više od 30 godina postojanja, kroz maloprodajni lanac od 40-ak trgovina, pozicionirala na modnom tržištu kao lider jeans i modnih brandova. U svom portfelju imaju neke od najvećih modnih imena poput Levi’sa, Mustanga, Salsa jeansa, Wranglera, Leea, LTBa, Scotch&Sodae, Maison Scotcha, Broadwaya i brojnih drugih. Kako bi ojačali svoj tim u potrazi su za Store Managerom (m/ž). Od kandidata traže prethodno radno iskustvo na sličnim pozicijama, odlične komunikacijske i organizacijske vještine, savjesnost, odgovornost i prilagodljivost.  Prijave primaju do 3. travnja.

Maloprodajni drogerijski lanac BIPA d.o.o. zapošljava Prodavača / blagajnika (m/ž), a kako ističu posao u BIPA drogerijama dolazi s brojnim benefitima. Od sigurnosti posla te inovativnog okruženja internacionalne organizacije, do mogućnosti napredovanja u svim smjerovima unutar BIPE Hrvatska. Od kandidata traže komunikacijske i prodajne vještine, proaktivnost i samostalnost u obavljanju posla. Više o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 24. ožujka.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa