Kristijan Jermaniš novi predsjednik IDS-a Buzet

0
Dalibor Paus i Kristijan Jermaniš
Dalibor Paus i Kristijan Jermaniš

Kristijan Jermaniš novi je predsjednik buzetskog IDS-a, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj Izbornoj skupštini gradske podružnice IDS-a Buzet. Na Skupštini se birao i novi sastav predsjedništva, koji čine Ana Pernić, Nenad Kajin, Ivan Šterpin, Elvis Černeka, Saša Vujović, Alen Brženda, Luka Grabar i Dragan Merlić.

Kristijan Jermaniš 43-godišnji je geodet, a u slobodno vrijeme radi u obiteljskom OPG-u. Oženjen je i otac troje djece. U ovom mandatu obnaša dužnost gradskog vijećnika te vijećnik u mjesnom odboru Vrh, kojim je predsjedavao u protekla dva mandata.

Zahvalivši se na snažnoj podršci, novoizabrani predsjednik buzetskog IDS-a istaknuo je da je „štafetu preuzeo od dosadašnjeg predsjednika Nenada Kajina, koji je zbog velikog obima posla te odgovornosti prema podružnici, upravljanje istom prepustio drugima“. – Nenad Kajin ostaje, naravno, dio tima na kojeg računam, kao i na sve aktivne članove i simpatizere IDS-a na ovim prostorima.  U proteklih godinu i pol dana bilo je puno pomaka u svim segmentima, od rada s građanima do jačanja naše organizacije. Danas je IDS Buzet složna, zdrava i proaktivna organizacija, u kojoj ima puno entuzijazma i želje za doprinos i promjenama  u cjelokupnoj zajednici.

Tim putem nastavljamo dalje, a moja je ambicija dodatno raditi na našem programu, proširenju i pomlađivanju članstva, ustrajati na transparentnost i otvorenosti naše organizacije, s ciljem da dodatno približimo politiku svim Buzećanima.

- Buzetski IDS okrenut je budućnosti,  ali to nipošto ne znači da ćemo se udaljiti od vrijednosti koje su temelji naše stranke i našeg kraja, naveo je Jermaniš naglasivši da će u Gradskom vijeću kao konstruktivna oporba nastojati predložiti najsuvremenija rješenja na tragu najboljih primjera dobre prakse u Europi. 

Podršku novom vodstvu IDS-a pružio je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, koji je također sudjelovao na Izbornoj skupštini. – Na Buzeštini ima puno aktivnih članova i simpatizera koji su spremni svoje vrijeme, znanje i energiju staviti na raspolaganje zajednici. Upravo ljudi moraju biti početak i kraj našeg programa. Naša regija treba biti mjesto za dostojanstven život svih, svakog čovika na svakom metru zemlje. To je naša misija, koju, siguran sam, možemo ostvariti zajedno“.

Uz predsjednika IDS-a Dalibora Pausa, na Skupštini su sudjelovali i saborska zastupnica Katarina Nemet, predsjednica IDS-a Buzeštine Michela Blagonić, bivši gradonačelnik Siniša Žulić, bivši predsjednici buzetske podružnice IDS-a Nenad Kajin, Vedrana Gregorović Hrvatin, Stjepan Mraković, predsjednica Kluba žena IDS-a u prethodnom mandatu Ana Pernić te brojni aktivni članovi i članice gradske podružnice IDS-a Buzet.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa