Pula: Policija moli građane da jave ukoliko imaju saznanja o ubojstvu Pašukana

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Na Odjelu patologije Opće bolnice Pula obavljena je obdukcija 48-godišnjeg muškarca iz Medulina čije je tijelo u noći na 14. svibanj pronađeno u vozilu na Medulinskoj cesti u Puli.

Kako je izvijestila istarska policija, obdukcijom je potvrđena sumnja na nasilnu smrt, odnosno da muškarac ima prostrijelnu ranu u predjelu glave te da je usmrćen vatrenim oružjem iz neposredne blizine.

„Policija u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem otkrivanja počinitelja“, izvijestili su.  

Policijska uprava Istarska moli građane koji imaju korisna saznanja vezano za ovaj događaj da se s punim povjerenjem jave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju a informacije mogu proslijediti  i na e-mail  istarska@policija.hr.   

Podsjetimo, na Medulinskoj cesti u Land Roveru pronađen je mrtav muškarac, a policija je potvrdila da se radi o ubojstvu. Usmrćen je Aldin Pašukan (48) iz Medulina.

Pašukan je policiji poznat još od veljače 2008. kada je u svojoj konobi na stanciji u Ševama pretukao Dušana Suzovića. Zbog težine zadobivenih ozljeda jedva je preživio, a zbog tog je kaznenog djela Pašukan osuđen na 11 mjeseci zatvora uvjetno, s rokom kušnje od četiri godine. (Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa