Miletić: Ako smo u protekle 4 godine napravili puno, budite sigurni da će tako biti i ubuduće

0
Elena Puh Belci, Boris Miletić i Fabrizio Radin
Elena Puh Belci, Boris Miletić i Fabrizio Radin

Kandidat za pulskog gradonačelnika Boris Miletić i kandidati za njegove zamjenike, Elena Puh Belci i Fabrizio Radin 14. svibnja održali su konferenciju za medije na asfaltiranom djelu rive te istaknuli koliko je u protekle četiri godine aktualna gradska vlast učinila za Pulu.

Miletić je izrazio zadovoljstvo što se nakon 14 mjeseci radova nazire kraj velikog projekta izgradnje obalnog kolektora na pulskoj rivi. „Ono što nas razlikuje od drugih jest što imamo konkretne rezultate. Ono što smo obećali smo i realizirali“, izjavio je Miletić naglasivši kako će građani zasigurno prepoznati konkretne rezultate i projekte.

Uz to, naglasio je, izgradili su novu osnovnu školu, dva vrtića, dio nove zaobilaznice i prvi kilometar stare obilaznice, stadion i 90 posto kanalizacije te 75 posto gradske plinofikacije. „Rezultati našega rada jamstvo su da ćemo u iduće četiri godine nastaviti istim tempom i ispuniti nova obećanja“, dodao je Miletić.

„Ako smo u ova krizna vremena napravili puno, budite sigurni da ćemo tako i nadalje. Ovaj grad brine o potrebitima, a školstvo i djeca vrtićke dobi i dalje će nam biti prioritet“, rekao je Miletić i pozvao na glasanje za listu broj 5.

Radin je dodao kako su doista zaslužni za realizaciju kapitalnih projekata i epohalnih investicija te podsjetio da su oni jedini s kandidacijskom listom na kojoj je pripadnik talijanske manjine, što je po Statutu Grada i neophodno.

„Otvorili smo pučku kuhinju kojoj je prethodilo prihvatilište za beskućnike te ćemo i u buduće skrbiti o socijalno ugroženim građanima“, naglasio je.

Puh Belci istaknula je da je kao pročelnica napravila mnogo ne bi li pomogai roditeljima i njihovoj djeci. „S roditeljima treba komunicirati, a mi smo kada je o komunikaciji riječ pomaknuli granice, a radimo na poboljšanju svih segmenata društvenih djelatnosti“, zaključila je. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa