U Puli održan Vikend borilačkih sportova

14.05.2013 - 07:07
Pulski lavovi
Pulski lavovi

U subotu i nedjelju, 11. i 12. svibnja, u dvorani osnovne škole Veli Vrh u Puli, održan je tradicionalni „Vikend borilačkih sportova“. U subotu  je održan 7. Međunarodni kickboxing turnir „Alpe Adria Open 2013.“ gdje je održano natjecanje po WAKO pravilima u disciplinama point fighting, light contact i kick light. Organizatori ovog, prvog dijela natjecanja bili su Kickboxing kluba „Lav“ Pula i Hrvatski kickboxing Savez.

U nedjelju je održan 11. Međunarodni karate turnir „Alpe Adria Open - Trofej Jadrana 2013.“ u organizaciji Karate kluba „Lav“ i Hrvatskog karate Saveza, gdje je održano natjecanje po WKF pravilima u katama i borbama (kumite). Sudili su licencirani suci Hrvatskog kickboxing saveza, Hrvatskog karate Saveza te Češkog karate Saveza.

Karate natjecatelji
Karate natjecatelji
Na manifestaciji „Vikend borilačkih sportova“ sudjelovalo je nešto više od 400 natjecatelja iz četrdeset klubova Češke, Italije, Madžarske, Slovenije i Hrvatske. Na kickboxing natjecanju, Kickboxing klub „Lav“ je nastupio sa 17 natjecatelja. Proglašen jenajuspješnijim klubom u dvije discipline i to u point fightingu i light contactu te u ukupnom poretku klubova. Kickboxing klub „Lav“ ja zauzeo prvo mjesto sa osvojenih 8 zlatnih medalja, 16 srebrnih i 12 brončanih medalja. Najuspješnijim klubom u disciplini kick light je proglašen Kickboxing klub „Predator“ iz Pazina.

Na karate natjecanju Lavovi su nastupili sa 10 natjecatelja i osvojili 6 zlatnih medalja, 7 srebrnih i 4 brončane medalje. Najuspješnijim klubom je proglašen Karate klub „Zamet“ iz Rijeke dok je drugo mjesto u klupskom poretku pripalo Karate klubu „B“ iz Biograda na moru.

Tweet

Posljednje novosti