oglasi za posao

Što se ovog tjedna nudi na domaćem tržištu rada? 

0
Na otvorenju Mullera u Puli (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Na otvorenju Mullera u Puli (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Takko Fashion se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Sada su u potrazi za Prodavačem (m/ž) koji će, zajedno s njima, profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije. Poželjna je 1 godina iskustva na sličnim poslovima te  visoka razina ljubaznosti i strpljenja. Nude stimulativna primanja i mjesečne bonuse, a oglas za rad u Puli ostaje aktivan do 7. listopada.

Vinarija Rossi zapošljava Šankera (m/ž) za rad na šanku u vinariji. Pored rada na šanku od kandidata se očekuje dopunjavanje polica shopa u vinariji. Radno mjesto je novo uređeno i suvremeno. Moguće je napredovanje na različite pozicije unutar vinarije, a potrebno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Nude bonus na plaću na kraju godine te mogućnost napredovanja u voditelja. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 7. listopada.

Tvornica stakla Duran iz Pule tvrtka je sa 67 godišnjom tradicijom u proizvodnji širokog spektra artikala od borosilikatnog (vatrostalnog) stakla za potrebe laboratorija i industrije. Dio su svjetski priznate tvrtke za proizvodnju specijalnih stakala Duran Wheaton Kimble, sa sjedištem u Wertheimu (SR Njemačka). Trenutno zapošljavaju na poziciji Smjenski mehaničar (m/ž). Posao uključuje poslove pripreme alata, strojeva, pristroja i opreme za proizvodnju, montažu/demontažu kalupa na strojeve i pristroje i slično. Saznaj više o oglasu i prijavi se do 6. listopada.

Mueller zapošljava Skladištara (m/ž) Poreču. Potrebna je srednja stručna sprema, a posao uključuje organizaciju skladišta, zaprimanje robe, vođenje evidencije za ulaz i izlaz robe i slično. Nude strukturirano školovanje te mogućnost rada u društvima koncerna diljem Europe. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 5. listopada.

Institut Ruđer Bošković zapošljava na poziciji Voditelj ustrojbene jedinice Tajništvo Centra u Centru za istraživanje mora (m/ž) za rad u Rovinju. Potreban je završen sveučilišni diplomski ili integrirani studij te minimalno dvije godine radnog iskustva na administrativnim poslovima. Sve uvjete i pogodnosti o ovom oglasu provjeri i prijavi se najkasnije do 3. listopada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa