Staklena stijena glavni adut spektakularne vile u Bujama

0
Foto: CroatiaLuxuryRent/Super 1
Foto: CroatiaLuxuryRent/Super 1

Ljeto je kalendarski još uvijek ovdje, a s njime, nadamo se, i još nekoliko vrućih sunčanih dana idealnih za vikend u Istri. Ako vam se ta ideja čini zamamnom, onda za vas imamo prijedlog i gdje biste možda mogli boraviti. U pitanju je spektakularna Vila La Vinella u mjestu Buje za koju vlasnici tvrde kako je savršen odabir ako vam je uvijek pomalo potreban odmak od užurbane svakodnevice, piše Super 1.

U pitanju je zdanje izgrađeno u suvremenom stilu s dodatkom tradicije i rustikalnosti. Ondje vam je na raspolaganju 206 četvornih metara, a kuća može primiti do devet osoba. Osim toga, može se pohvaliti i s četiri spavaće sobe kao i četiri en suite kupaonice. Kuća ima dvije etaže, a posebnu pažnju zaokuplja jedna visoka staklena stijena iza koje se krije raskošni dnevni prostor s galerijom. Upravo taj dio kuće je vizualni adut koji će vas ondje najviše osvojiti, piše Super 1.

 

Osim interijera, i eksterijer je jednako lijepo uređen, a centralni dio je bazen okružen sunčalištem, kao i vanjski jacuzzi koji sigurno nećete zaobići. A kako u cijelosti izgleda ovo krasno zdanje donosimo u nastavku, a više o samoj kući pronađite ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa