IDA poziva poduzetnike na korištenje Tehnološkog inkubatora

0
Prostor je kompletno uređen i opremljen
Prostor je kompletno uređen i opremljen

Istarska razvojna agencija (IDA) poziva poduzetnike na korištenje Tehnološkog inkubatora koji je otvoren do popunjenja prostora. Javni poziv odnosi se na subvencionirano korištenje 11 poslovnih prostora u okviru inkubatora u Zagrebačkoj ulici 30 u Puli. Poslovni prostori prostiru se na ukupnoj površini od 501,99 četvornih metara.

Zahtjeve za subvencionirani zakup prostora mogu podnijeti mali poduzetnici, poduzetnici početnici, inovatori te tvrtke sa novim inovativnim programom. Ponude se dostavljaju na adresu IDA-e, Mletačka 12/IV u Puli, osobno ili poštom u zatvorenoj omotnici s obaveznom oznakom „iskazivanje interesa za tehnološki inkubator – ne otvarati“. Više informacija možete dobiti na www.ida.hr ili na mail edo.cetina@ida.hr

Projekt osnivanja Tehnološkog inkubatora nadogradnja je postojeće infrastrukture Centra za istraživanje materijala METRIS, koja za cilj ima pružanje podrške i pomoći  malim poduzetnicima u realizaciji inovativnih poduzetničkih ideja u početnoj fazi rasta i razvoja. Sukladno smjernicama EU upravo je takav oblik sinergije znanstvenih i razvojnih institucija na usluzi gospodarskim subjektima odrednica razvoja modernog poduzetništva te predstavlja dodatan poticaj gospodarskom razvoju regije.

Ciljevi Tehnološkog inkubatora su uspostava inkubacijskog centra za tehnološki inovativna start-up poduzeća, uspostava mehanizama za unapređenje postojećih tehnološko inovativnih poduzeća, pružanje servisa poduzetnicima u inkubatoru u obliku tehničke, savjetodavne podrške (consulting, treninzi zaposlenika, marketing, Internet portal), poboljšanje transfera znanja sa Sveučilišta u gospodarske subjekte i identifikacija tehnološko inovativnih projekata i motivacija za pokretanje inkubacijskog procesa.

S više od  500 m2 poslovnog prostora smještenog na već postojećoj lokaciji Centra METRIS, strukturiranog u 11 modularnih ureda s multimedijalnom dvoranom i informatičkim kabinetom, Tehnološki će inkubator svojom atraktivnom lokacijom, blizinom Sveučilišta te poslovnog centra grada Pule predstavljati će značajan iskorak u modernom poslovanju inovativnih start up tvrtki ali i postojećih tehnološki inovativnih poduzeća.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa