PROMO

Destinacije u okruženju gdje vas očekuje odličan provod!

0

Imate nekoliko slobodnih dana...

Balkan je sve poznatiji kao regija u kojoj ima izvrsnih mjesta za odmor i provod, što je za svaku pohvalu. Umjesto provoda u Pragu, Beču ili Parizu, za što su vam potrebna ozbiljna sredstva, zanimljivi gradovi u okolici su pun pogodak. Želite li vikend ili nekoliko slobodnih dana provesti na mjestu gdje imate što novo vidjeti i dobro se zabaviti, pripremili smo nekoliko ideja za vas. Neće vam trebati puno novca za smještaj i boravak, kao ni puno vremena za prijevoz.

Beograd noću

Beograd je jedno od najpopularnijih odredišta zabave na našim prostorima, reklo bi se s punim pravom. Beograđani su ponosni na svoju ugostiteljsku tradiciju, budući da su prve kafane u Beogradu otvorene prije otprilike dva stoljeća. Od tada do danas njihov broj se samo povećavao, a atmosfera u njima postajala sve bolja. Doček Nove godine Beograd proslavlja vrlo bučno i atraktivno, uz nekoliko javnih programa i mnoštvo zabava u restoranima, kafićima i klubovima. Odete li u Beograd za Novu godinu, imat ćete priliku upoznati brojne turiste iz raznih dijelova svijeta, jer je Beograd najpopularniji upravo pred novogodišnje praznike.

Do Beograda je lako doći, a smještaj je vrlo pristupačan, pogotovo u usporedbi s cijenama u drugim metropolama. Osim kafana, klubova i kafića, u glavnom gradu Srbije čekaju vas i splavovi. Riječ je o specifičnim klubovima smještenim na vodi, na rijekama Savi i Dunavu, koji se susreću upravo u Beogradu. Poznati su po nastupima glazbenih zvijezda, uglavnom zabavne narodne glazbe, no njih je zaista mnogo i preferiraju različite glazbene stilove. Zabava traje do ranih jutarnjih sati, a događanja ima doslovno svaki dan.

Novi Sad tijekom dana

Novi Sad je idealna destinacija za ljubitelje dobrog zalogaja i mirnijeg provoda. Nalazi se sat vremena vožnje od Beograda, tako da možete obići oba grada u jednom vikendu. Novi Sad s pravom nosi naziv prijestolnica kulture jer je vrlo lijepo uređen i nudi obilje kulturnih sadržaja tijekom cijelog tjedna.

Centar grada prepun je simpatičnih restorana s otvorenim baštama različitih stilova, dok navečer možete posjetiti neki od klubova u poznatoj ulici Laze Telečkog. Posebna atrakcija je Petrovaradinska tvrđava i klubovi koji se na njoj nalaze, gdje je i izniman noćni život.

Budva na korak od mora

Budva je glavno turističko središte Crne Gore jer se u njoj nalaze glavna kulturna i zabavna događanja. Stari dio grada atraktivan je posebno u ljetnim mjesecima kada možete uživati ​​u baštama restorana i kafića.

Budvanski noćni život je posebno živ na promenadi koja je puna modernih diskoteka i klubova, koji su uglavnom otvoreni do jutra. Budva je posebno pogodna za mlađe ljude koji vole aktivan odmor uz sportove na vodi.

Trebinje, duh mediterana

“Svijetla tačka u životu Hercegovaca”, kako za Trebinje kaže Momo Kapor, živi mediteranski, ali ne izlazi na more. No, kako primjećuje pisac, čini se kao da je more tu negdje u blizini.

Ispijanje kave pod stoljetnim platanima u centru grada zaista je pravi užitak, posebno nakon obilaska Osman-pašine džamije i Anđelikine kapije. Trebinje obiluje lijepim i svedenim ugostiteljskim objektima sa odličnom uslugom i veoma ukusnom hranom. Trebinjci bi preporučili stare ćevabdžinice kao mjesta gdje se ne može pogriješiti. U večernjim satima posebnu pažnju privlači nekoliko klubova s ​​popularnom glazbom.

Osim navedenih gradova, uvijek treba istražiti i njihovu bližu okolicu jer ima mnogo zanimljivih sadržaja.

Ako već planirate sljedeću destinaciju za zimski odmor i doček Nove godine, Beograd bi mogao biti logičan izbor. Doček Nove godine Beograd pravi na najživlji i najveseliji način, pa se zabava nerijetko završava nakon svitanja. Važna informacija je da je za doček Nove godine smještaj u Beogradu, kao i mjesta u popularnim klubovima potrebno rezervirati nekoliko tjedana unaprijed.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa