U Puli otvoren Food Truck Festival

Festival na četiri kotača privukao brojne posjetitelje

0

Jučer je na Hidrobazi u Puli otvoreno prvo izdanje Food Truck Festivala, uz glazbeni nastup riječke grupe Belfast Food. Različiti food truckovi i njihovi majstori kuhinje s veseljem su dočekali brojne posjetitelje koji su uživali u kušanju slasnih zalogaja.

Food truck Grill Corner koji nudi jela s potpisom chefa Mate Jankovića oduševio je zanimljivim street food kreacijama, a Capra Istrian Street Food truck koji je u Puli „na domaćem terenu“ bio je posebno zanimljiv turistima s obzirom da nudi varijacije istarskih specijaliteta.

 

Na najslađem trucku – Sweet house by Di Mare okupili su se mali i veliki ljubitelji slastica, sok je Martini Fiero truck bio nezaobilazna stanica za osvježenje hladnim pićima. Picnic Mingle & Fun, truck zadarske ekipe koji na svakom festivalu pokazuje sve čari kuhinje, ponovno je oduševio sve gurmane, a s trucka 79 Tastes širili su se mirisi kojima je teško odoljeti!

Festival na četiri kotača ovog je puta dokotrljao na Hidrobazu, tik uz more pa se već nakon prvog dana može naslutiti kako će upravo ovdje biti najbolji after beach party, a bogat glazbeni program garancija je odličnog provoda tijekom čak 31 dana koliko će festival trajati. Chill zone, ambijentalna rasvjeta te zanimljivi scenografski elementi od kojih je sigurno najfotografiranija festivalska ljuljačka transformirali su prostor u festivalskom duhu, a manifestacija koja nema jezičnu barijeru zasigurno će upotpuniti turističku ponudu, ali i obogatiti ljetne večeri zanimljivim sadržajem za domaće posjetitelje.

Radno vrijeme festivala je svaki dan od 11 sati do ponoć, petkom i subotom od 11 do 2 sata ujutro. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a u blizini se nalazi i besplatan parking. (Foto: Ivor Mažar)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa