Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva predala donaciju za pomoć Denisu Udovičiću

23.04.2013 - 07:40
Druženje u Društvu osoba s invaliditetom
Druženje u Društvu osoba s invaliditetom

Predstavnice Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, upraviteljica Kristina Bulešić, upraviteljica i Romina Ružić zadužena za odnose s javnošću, posjetile su Društvo osoba s invaliditetom Grada Rovinja kako bi im predali donaciju od prodaje tombole na Zakladinom info danu 2013. održanom 10. travnja u Rovinju.

Predstavnice Zaklade dočekala je predsjednica društva, Mirjana Kmačić Pellizzer te 20ak članova i članica društva. Na druženju je prisustvovala i Marija Udovičić, majka stradalog Denisa Udovičića kojoj je predan prikupljen iznos od 730,00 kn.

Podsjećamo, Denis (rođen 1966.) nastradao je u prometnoj nesreći 2008. godine te je trajno paraliziran od vrata na dolje i šansa za djelomično osamostaljivanje je 200.000,00 kn vrijedno liječenje matičnim stanicama u inozemstvu.

Članovi i članice društva su zajedno s volonterkama koje pomažu u radu društva ukratko prezentirali svoje aktivnosti te su otplesali zumbu, odglumili isječak iz njihove predstave te su se svi za kraj počastili domaćim kolačima i kavom.

Svi ljudi dobrog srca koji žele podržati Denisa u njegovom putu ka oporavku mogu to učiniti uplatom na račun Društva osoba s invaliditetom Rovinj, broj žiro računa 2407000-1128021368, OTP banka Rovinj, s naznakom "ZA DENISA".

Tweet

Posljednje novosti