Daniel Deković:

'Zbog sulude odluke ugostitelji u jeku sezone ostali bez dobavljača'

0
Kandlerova ulica (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Kandlerova ulica (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

S pulskim ugostiteljima koji se protiive zabrani ulaska dostavnih vozila u staru jezgru, solidarizirao se i Daniel Deković, gradski vijećnik i predsjednik pulskog IDS-a, koji je, kao vlasnik pizzerije, i sam poduuzetnik u ugostiteljstvu.

"Od početka priče ja sam se čvrsto borio protiv ove odluke grada o zabrani ulaska dostavnih vozila u staru jezgru i upozoravao gradsku vlast kako ista neće funkcionirati! Iz prve ruke jako dobro znam što znači ova odluka za sve ugostitelje i trgovce i zato sam se svim snagama trudio objasniti vladajućima da je to jednostavno suluda odluka!", rekao je Deković, te nastavio: 

"To se nažalost i dogodilo! Dogodilo se to da su ugostitelji 1. srpnja, u jeku turističke sezone, ostali bez dobavljača radi sulude i nepromišljene odluke pojedinaca! To je sramotno i nedopustivo! Umjesto pomoći i suradnje grada prema ugostiteljima u Kandlerovoj dobili su samo jedan ogroman šamar! Grad bi trebao što više živjeti,a on sve više umire! Kako vidimo iz mjeseca u mjesec vladajući su fokusirani samo na svoje smiješne međusobne svađe umjesto da se bave bitnim stvarima! Bave se svojim cirkusom dok grad umire! Ova odluka,kao i ona o zabrani parkiranja u centru grada za koju ćemo tek vidjeti koje sve probleme će donijeti su samo dokaz u koliko krivom smjeru idemo!

Iz priloženog vidimo kako smo sve bliže tome da umjesto 'vieni in citta`' dolazimo do 'lascia la citta`'.! Da li je to novi plan vladajućih za koji mi još uvijek ne znamo?!? Pitam se i tko će snositi odgovornost za ogromne gubitke koje će imati ugostitelji i koji će samim time dovesti u pitanje brojna radna mjesta i egzistenciju određenog broja naših građana?!", poručio je Deković.

Daniel Deković

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa