Nude odlične uvjete za rad, evo koje profile radnika traže

0
Ilustracija (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

Mango, španjolska multinacionalna kompanija specijalizirana za žensku, mušku i dječju modu s trgovinama u više od 112 zemalja svijeta, zapošljava Pomoćnike u prodaji (m/ž). Potrebno je posjedovati dobre komunikacijske vještine i pozitivan pristup radu, a zauzvrat ti nude profesionalni rast i razvoj, uhodavanje u posao uz odličan tim, popust za zaposlenike i dinamično radno okruženje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 7. srpnja.

Ledo plus d.o.o. je najveći domaći proizvođač sladoleda te najveći distributer smrznute hrane. To već sigurno znaš, ali ono što ne znaš je kako je to voziti svima omiljeni kamion sa sladoledima…. saznaj iz prve ruke! Zaposli se kao Prodavač u prodaji (m/ž), prethodno radno iskustvo nije potrebno, a nude ti naknadu za prijevoz, bonus za odrađenu sezonu i mogućnost stalnog posla. Želiš li postati dio najslađeg tima, javi im se do 30. lipnja.

Pretvori svoj sezonski posao u stalni! Upravo to ti nudi Mlinar, najveća kompanija na tržištu u pekarskoj industriji koja godišnje proizvede više od 170 milijuna proizvoda te ih plasira na tržište. Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu Prodavač (m/ž), a novim kolegama nude odabir željene lokacije za rad na Jadranu, iznadprosječna primanja, nagrade za radne rezultate, plaćeni smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i odlične kolege. Rok za prijavu na oglas ističe 27. lipnja.

 

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao Poslodavac su briga za radnike, što uključuje usavršavanje, edukacije i osobni razvoj, a sve u ugodnoj radnoj atmosferi. Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Hostesa/operater u automat klubu (m/ž). Prijave primaju do 30. lipnja.

Želiš li raditi u stabilnoj i snažnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek si htio biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Onda je oglas za poziciju Voditelj hipermarketa (m/ž) u Spar Hrvatska baš za tebe. Potrebno je imati višegodišnje radno iskustvo u trgovini i u poslovima vezanim uz maloprodaju te iskustvo u rukovođenju zaposlenih, a nude mogućnost dodatnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Ako te ovaj oglas za rad u Puli zainteresirao, prijaviti se možeš do 7. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa