PROMO

Odabir povoljnije kupovine

0

Kupovina namirnica ne mora biti skupa i zahtjevna, uz par trikova možete si olakšati odlazak u trgovinu i uštedjeti novac. Bitno je napraviti popis koji ćete slijediti u trgovini i izbjegavati kupovinu proizvoda koji vam ne trebaju. Isprobajte proizvode vlastite robne marke supermarketa u kojem se nalazite, bez obzira što je marka supermarketa manje poznata, iznenadit će vas kvaliteta proizvoda te ćete shvatiti da se okus i kvaliteta namirnica različitih brendova puno ne razlikuju. U katalogu Kaufland trgovine možete pronaći bogat asortiman proizvoda iz vlastite robne marke. Prije kupovine svakako prelistajte akcijske kataloge i odaberite proizvode na akciji. Akcijske kataloge svojih omiljenih trgovina možete pronaći na Kaufinu.

Bogat asortiman proizvoda vlastite robne marke

katalogu Kaufland trgovine možete pronaći velik izbor odličnih Kaufland akcija koje se redovito odnose na proizvode vlastite robne marke. Katalog Kaufland novih ponuda donosi vam velik izbor prehrambenih namirnica i proizvoda za kućanstvo, ured i školu te proizvode za njegu i prehranu kućnih ljubimaca. Kaufland akcija za početak tjedna odlična je prilika za obaviti tjednu kupovinu namirnica. Još jedan od načina povoljnije kupovine je kupovina većih količina sniženih proizvoda. Namirnice koje mogu duže stajati isplati se kupiti dok se nalaze na Kaufland akciji. U Kaufland katalogu stoga možete pronaći proizvode robnih marki K-Classic, K-Bio, K-Favourites, K-Purland, K-take it veggie i još mnogih drugih po trajno niskim cijenama. Pratite Kaufino, redovito listajte Kaufland kataloge i kupujte povoljnije.

Proizvodi garantirane kvalitete

METRO katalog donosi velik izbor proizvoda provjerene kvalitete i povoljne cijene. U METRO katalozima nalazi se bogata ponuda prehrambenih namirnica, proizvoda za kućanstvo, za ured i školu, sve za kućne ljubimce i proizvoda za aktivnosti u slobodno vrijeme. Zahvaljujući METRO katalogu na vrijeme možete saznati ponudu proizvoda, novosti u asortimanu i najvažnije aktualne akcije. Uz METRO katalog akcija možete planirati svoju kupovinu i na taj način uštedjeti novac. U promotivnim ponudama nalazi se velik dio asortimana vlastite robne marke koji svakako vrijedi isprobati. METRO katalog vam stoga nudi proizvode robnih marki METRO Proffesional, METRO Chef, Rioba, Fine Life i mnogih drugih koje se kvalitetom ne razlikuju od proizvoda poznatih svjetskih brendova. Kupovinom proizvoda vlastite robne marke pojedinog supermarketa štedite novac i dobivate više od kupovine.

Odlična ponuda i niske cijene

SPAR katalog već dugi niz godina donosi proizvode provjerene kvalitete i niske cijene. U katalogu SPAR trgovine pronađite proizvode označene oznakom vlastite robne marke i štedite na cijeni a ne na kvaliteti. U bogatom asortimanu vlastitih proizvoda katalog SPAR vam donosi robne marke poput S-BUDGET, SPAR PREMIUM, SPAR Natur*pur, BEAUTY KISS, RUBIN, SIMPEX i još mnoge druge koje vam donose proizvode proizvedene prema najvišim europskim standardima po niskim cijenama. U SPAR katalogu novom možete pronaći velik izbor proizvoda koji se nalaze na SPAR akciji i tako kupovati povoljnije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa