Najbolje kuće za odmor s bazenom u Istri

0

Najbolje kuće za odmor s bazenom u Istri.

LUVA Villas je agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske. Ukoliko tražite kuću za najam ili agenciju kojoj ćete prepustiti brigu oko vođenja rezervacija LUVA Villas je najbolja opcija.

U nastavku možete pronaći neke od kuća u LUVA Villas ponudi na području Istre.

Villa Malipiero Residence

Villa Malipiero Residence predstavlja savršeni spoj luksuzne i jedinstvene vile, a ujedno je jedina vila s 5 zvjezdica koju možete iznajmiti u samom centru Rovinja. Sadrži 6 spavaćih soba koje ugodno mogu smjestiti 12 gostiju i proteže se na čak 7 etaža, a gostima su na raspolaganju sauna, teretana i vinski podrum.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Malipiero Residence web stranicu

Villa Malie

Villa Malie je moderna luksuzna vila za najam smještena u malom mjestu Bale na zapadnom dijelu Istre, nedaleko od Rovinja. Nalazi na potpuno ograđenom posjedu od 3.200 metara kvadratnih na kraju mjesta što će gostima osigurati željenu privatnost. Sadrži 4 spavaće sobe u koje se mogu smjestiti 8 gostiju, čak 2 bazena i saunu.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Malie web stranicu

Villa Stancija Vigini

Villa Stancija Vigini je predivna istarska kuća koja se prostire na izrazito velikom imanju usred netaknute prirode, a može smjestiti 10 osoba željnih mira i potpune privatnosti. Sadrži 5 spavaćih soba, 4 kupaonice, vinski podrum i lounge prostoriju sa stolom za biljar.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Stancija Vigini web stranicu

Villa Panoramica

Villa Panoramica je ultra luksuzna vila koja nas svojim zadivljujućim panoramskim pogledom ostavlja bez daha. Sadrži 4 luksuzno opremljene spavaće sobe, a gostima su na raspolaganju i vanjski bazen, jacuzzi, teretana, biljar…

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Panoramica web stranicu

Villa Cinema

Villa Cinema je smještena na osami u malom mirnom mjestu blizu Motovuna u središnjoj Istri. Ima 4 spavaće sobe u koje može smjestiti 8 gostiju i vanjski bazen s kojeg se pruža zadivljujući panoramski pogled.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Cinema web stranicu

 Villa Rosario

Villa Rosario je šarmantna kuća za odmor smještena na povučenoj lokaciji u malom mirnom mjestu blizu Pazina u središnjem dijelu Istre. Nalazi se na potpuno ograđenom velikom posjedu te je odlična opcija za mlade grupe ili obitelji koje žele potpunu privatnost.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Rosario web stranicu
Ukoliko želite saznati najnovije vijesti i kuće u ponudi zapratite LUVA Villas na društvenim mrežama:  
Instagram 
Facebook
Linkedin

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa